Vlieg een adoptie hond naar zijn nieuwe baasje

1Een hond mee nemen bij u terugreis naar Nederland of België met het vliegtuig kan!
Het is een van de mooiste dingen in het hele adoptieproces wat Spanje betreft. Het hondje is eindelijke geadopteerd maar moet nu nog naar zijn nieuwe baasje. En u kan dit mogelijk maken!

Als u dus naar Nederland of België terug vliegt met TRANSAVIA, TUI OF BRUSSELS AIRLINES, kunt u een hond mee nemen naar zijn thuisbestemming.
Het kan ook om meerdere hondjes gaan (maximaal 2 kooien: 2 grote of 4 kleine hondjes).

Het kost u niets en u hoeft hier weinig of niets voor te doen gezien alles door de medewerkers van ACE geregeld word.

2Hoe gaat het in zijn werk?

U neem contact op met ACE, en geeft de medewerker van ACE de nodige vluchtgegevens. Vervolgens word er op u ticket een ticket voor de hond geboekt. Dit word betaald door ACE dus het kost u niets!

Zodra de ticket voor de hond geboekt is zal de verantwoordelijke (van ACE) u hiervan op de hoogte brengen, en in overleg bespreken hoeveel hondjes er me gaan en of men bereid is een hondje (of poes) met te nemen in de cabine (in een afgesloten mandje).

6U gaat vliegen en bent 2 uur voor vertrek op het vliegveld. De medewerkers van ACE staan bij de incheck balie van u vlucht te wachten op u met de hond.
De hond worden door ACE ingecheckt met alle nodige documenten en paspoorten.
Naar het inchecken worden de documenten en paspoorten aan u overhandigd om met te nemen in het vliegtuig, om ze vervolgens bij aankomst aan de ACE verantwoordelijke daar te geven.

In Malaga wordt alles geregeld zoals het hoort, volgens de wettelijke voorschriften, de medewerkers van ACE zorgen ervoor dat na het samen inchecken de hond(jes) door de controle gaan en aan boord van het vliegtuig komen. U hoeft hier verder niets te doen.

4Bij aankomst haalt u de hond op bij “afwijkende bagage” en neemt u ze me naar de uitgang.
Bij de uitgaan staan de medewerkers van ACE al op u te wachten om de hond, papieren en paspoorten in ontvangst te nemen.

En uiteraard staan de enthousiaste nieuwe baasjes ook klaar met camera, koekjes, nieuwe halsbanden, dekens, etc. te wachten op hun nieuwe viervoeter.
Een hartverwarmend gebeurtenis om met te maken, want dankzij u, de nieuwe baasjes en ACE krijgt deze hond een oprechte tweede kans!

ACE heeft veel hondjes die een vlucht nodig hebben, en ze kunnen zonder u hulp niet alle hondjes een nieuw tehuis geven. Help ace door een hond op u terug reis me te nemen. Wij en ACE zijn u enorm dankbaar!

5Opsomming voor als u een hond me wilt nemen:

 1. Neem contact op met ACE.
  Het makkelijkste is een kopie van u terug ticket te sturen naar vluchten.nl@ace-charity.org met het bericht dat u graag een hond mee wilt nemen.
  U kunt ook telefonisch contact opnemen met: Rob de Vries (Vlucht coördinator ACE Nederland) Tel.: (0031) 620 425 562

  Let op: het is voor ACE nogal een papier werk om de hond klaar te maken voor de vlucht gezien ze aan veel eisen moeten voldoen en er veel te plannen is. Daarom het liefst 2 weken voor de vlucht al contact opnemen met ACE. Hou er rekening mee dat ACE geen garantie kan geven of een hond mee kan of niet. Het gebeurt soms dat er geen plaatsen meer voor de hond op de vlucht beschikbaar is.

 2. Overleg met ACE.
  U word over alles geïnformeerd. Er word in overleg besproken hoeveel hondjes er mee gaan en of u bereid bent een hondje in de cabine met te nemen.

 3. U vliegt.
  Twee uur voor vertrek staat ACE op het vliegveld op u te wachten met de honden die samen met u ingecheckt worden.

 4. Aankomst.
  U haalt de hond op en brengt hem naar de uitgang. Bij de uitgang staat ACE all klaar.

7 8

Voor meer informatie over ACE klik hier.