De Tropen

Vélez-Málaga

De Tropen® is importeur & distributeur van hoogwaardig buitenmeubilair. Bezoek www.detropen.es voor meer informatie!  Of kom naar Vélez-Málaga en bekijk het zelf! De koffie staat klaar & u bent meer dan welkom!

nl en es de
detropen-00.jpg

Uw leverancier voor buitenmeubilair en zonwering

Sinds 1993 richten retailers en huiseigenaren in Europa hun woningen & tuinen in met De Tropen. Sinds 2003 heeft De Tropen zich geconsolideerd en op dit moment zijn we in een proces van uitbreiding om de beste kwaliteit, prijzen en diensten met betrekking tot buitenmeubilair en zonwering aan te bieden.
Onze commerciële strategie is gebaseerd op de directe import van producten, waarbij we rekenen op de beste fabrikanten die op verschillende plaatsen ter wereld gevestigd zijn en die bijdragen aan het principe om kwalitatief hoogwaardige meubelen te produceren en op de markt te brengen tegen zeer concurrerende prijzen.
 
Onze filosofie is om deze concurrerende meubelproducten op de markt te brengen in combinatie met onze zakenpartners die ook een uitstekende klantenservice onderhouden om een absolute klanttevredenheid te bereiken. Wij hebben een ruim aanbod aan meubelcollecties en zonwering. Wij bieden handgemaakte en machinaal vervaardigde meubelen van verschillende materialen zoals synthetische vezels, aluminium, textilene, roestvrij staal en tropisch hout. De Tropen bestudeert en introduceert nieuwe tendensen in de markt en is voortdurend op zoek naar en in ontwikkeling om onze klanten tevreden te stellen en om hen tevreden te stellen.

Online bestellen

All onze producten kunt u tevens in onze webshop terugvinden. Wij hebben alles op voorraad en kunnen binnen 2 werkdagen leveren. Bel ons voor meer informatie.


Nu tijdelijk een gratis Barbecue of Parasol

Als u nu bij ons een bestelling doet van ten minste 980 € krijgt u van ons een Barbecue of Parasol cadeau.

Werktijden:

Maandag: 09:00 tot 20:00
Dinsdag: 09:00 tot 20:00
Woensdag: 09:00 tot 20:00
Donderdag: 09:00 tot 20:00
Vrijdag: 09:00 tot 20:00
Zaterdag: 09:00 tot 20:00
Zondag: Gesloten

Autovía del Mediterráneo A7, exit 272 29700
Vélez-Málaga (Málaga) (GPS)

Contacteer De Tropendetropen-00.jpg-2detropen-00.jpg-3detropen-00.jpg-4