PC Helpdesk

Mijas

De snelste professionele online computerhulp bij problemen! Is er iets mis met uw PC of Laptop (Windows/Mac)?  Ervaar dan het gemak van computerhulp op afstand via onze vriendelijke ICT experts. Wij bieden u hulp bij al uw computervragen.

nl
pchelpdesk-00.jpg

Diensten

De snelste professionele computerhulp bij problemen. Onmiddellijk advies en hulp van getrainde computerexperts die uw probleem oplossen. Via een beveiligde verbinding lossen wij op afstand het probleem op. U kunt desgewenst tijdens de reparatie meekijken en vragen stellen.

Snelle, comfortabele en deskundige hulp bij alle computerproblemen. Ervaar het gemak van computerhulp op afstand. Wij helpen u bij alle Windows en MAC problemen.

Werkwijze

  • Contact: Op het moment dat u contact met ons opneemt zal onze vriendelijke expert tijdens een kort interview u een paar belangrijke vragen stellen en uw contactgegevens noteren.
  • Diagnose: We maken in samenspraak met u een beveiligde verbinding met uw computer en onderzoeken de oorzaak van uw probleem.
  • Oplossing: Een gecertificeerde medewerker zal op afstand met onze speciaal hiervoor ontworpen scan- en reparatiesoftware programma´s uw probleem verhelpen.

Contacteer PC Helpdesk