Error: Meta data missing.
logo

Columns Absolute Media

absolute media
Absolute Media Worldwide heeft alle kennis op het gebied van schotelantenne,televisie en video camera beveiliging installatie heft om de vele facetten van het installatie vak te vertalen naar een kwalitatief hoogstaand eindresultaat.  
Wij zijn gespecialiseerd in de het montage en installatie van schotel satelliet ,televisie en video camera beveiliging systemen zoals aan huis of bedrijven. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel daarom ontwerpen wij een installatie die voldoet aan uw eisen. Een goede afstemming tussen U en ons is daarvoor van groot belang.  
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel daarom ontwerpen wij een installatie die voldoet aan uw eisen. Een goede afstemming tussen U en ons is daarvoor van groot belang.www.absolutemedia.eu

2017
wifi lifi
Wifi versus LifiSeptember 2017

Wifi kennen we onderhand allemaal. Het draadloos kunnen werken op je laptop, smartphone of tablet. Waar je ook bent, een stilteplek of in de trein, wanneer er genoeg ‘hotspots’ zijn dan is het mogelijk om altijd even draadloos te checken hoe het weer eruit ziet of ‘contact’ te leggen via Facebook met je digitale vrienden.

Klik hier om verder te lezen.
tv welk formaat
Tv kopen: welk formaat kan ik het best kiezen?Augustus 2017

Een televisie kopen is er vandaag de dag niet echt gemakkelijker op geworden. Het aanbod is indrukwekkend, de promoties vliegen je om de oren, en het lijkt wel of er steeds meer snufjes en features bijkomen.

Klik hier om verder te lezen.
joyne
JoyneJuli 2017

Voor iedereen die tv kijkt via de satelliet: het bedrijf Joyne lijkt definitief de tweede aanbieder van Nederland te gaan worden en daarmee komt er een concurrent voor CanalDigitaal. Joyne wil 12 juli starten.

Klik hier om verder te lezen.
gps tracker
De GPS trackerJuni 2017

Tracker en GPS-systemen zijn grote hulpmiddelen die kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Je kunt gebruik maken van een GPS tracking-apparaat om je exacte locatie te localiseren, terwijl je aan het rijden bent. Natuurlijk ook met wandelen, hardlopen, vissen, zeilen, fietsen, of wat dan ook. Ongeacht waar je in de wereld bent, kan een GPS tracking systeem de weg voor je vinden.
Klik hier om verder te lezen.
ontstaan google
Wanneer is Google Opgericht (Ontstaan)?Mei 2017

Hoe een studieproject een zoekmachine werd en hoe een zoekmachine een van de machtigste bedrijven ter wereld werd.
Tegenwoordig hebben mensen hun werk gemaakt van iets wat als een studieproject begon en heb je internet marketing specialisten en SEO experts die strijden om de beste positie in Google.
Klik hier om verder te lezen.
nokia 3310
Nokia 3310April 2017

De dagen van ‘Snaken’ op je onverwoestbare telefoon met die kenmerkende ringtone zijn al een paar jaar voorbij. Of komen ze nu weer terug? Het zou zomaar kunnen…Menigeen denkt met veel plezier terug aan zijn Nokia 3310.

Klik hier om verder te lezen.
onbekend nummer
Gebeld door onbekend buitenlands nummer: wat nu?Maart 2017

Stel, je bent gebeld door een onbekend buitenlands telefoonnummer. Een nummer dat niet start met +31 of +34, bijvoorbeeld: +235 95 39 53 73. Je belt het nummer terug én later zie je op de factuur dat je hiervoor extra kosten hebt gemaakt. Maar je hebt niemand gesproken? Of je dacht dat het gesprek onschuldig was? Je hebt te maken gehad met Wangiri-fraudeurs.
Klik hier om verder te lezen.
draadloos
De opkomst van draadloos werken en daarmee ook het draadloos opladenFebruari 2017

Draadloos werken is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Bijna iedereen heeft wel een laptop, tablet of smartphone die de mogelijkheid biedt om draadloos te werken. Ook de toegankelijkheid van draadloze wifi-netwerken draagt hieraan bij.
Klik hier om verder te lezen.
einde geoblocking
Binnenkort einde geoblocking Netflix binnen EUJanuari 2017

Met je Nederlandse Netflix-abonnement ook vanaf je vakantie-adres kunnen inloggen. Nu is het nog onmogelijk, maar binnenkort niet meer. Het Europees Parlement steunt namelijk een voorstel van de Europese Commissie om geoblocking, het op basis van locatie afsluiten van diensten, binnen de EU te verbieden.
Klik hier om verder te lezen.