Exposición de Playmobil sobre el Aula Picasso

exposicion-de-playmobil-1Datum: 5 Mei 2018 t/m 30 Juni 2018
Tijd: 17:00 t/m 20:00
Plaats: Málaga
Deelname: tickets

Exposición de Playmobil sobre el Aula Picasso

Datum: 05 mei t/m 30 juni 2018

Plaats:

Ateneo de Málaga
Calle Compañía 2
Málaga Capital

Deelname: 2€ (donatie)

Voor alle leeftijden
ma.-vr.: 18u tot 21u

Families die houden van Playmobil kunnen nog tot 30 juni op bezoek bij de kleine Aula Picasso. Deze tentoonstelling heeft een solidariteitsdoelstelling, aangezien al het opgehaalde geld naar de Malaga NGO's Banco de Alimentos en Fundación Gota de Leche gaat. Daarnaast presenteert de expositie de geschiedenis van de Aula Picasso, die nog vrij onbekend is, een plek waar de schilder leerde schilderen en waar zijn vader les gaf.

Bezoekers zullen 6 verschillende taferelen kunnen zien, waarin zes verschillende situaties worden onderzocht: welke kunstvorm wacht ons in de toekomst, het begin van de kunst (met grotschilderingen), de haven van Málaga met zijn havenleven en toeristen, de figuur van Bernardo de Gálvez met het innemen van Pensacola van de Engelsen, Victoria Kent en haar rol in het claimen van vrouwenrechten met de Plaza de la Merced en de kerk als achtergrond, het Picasso Museum en het Picasso klaslokaal op schaal.

Er zijn meer dan 4.000 Playmobil-stukken te zien, waarvan velen op maat gemaakt zijn om de personages uit Málaga te maken, waarbij posters verklaringen geven met historische gegevens over Malaga.


Meer informatie: https://ladiversiva.com/exposicion-clicks-playmobil-aula-picasso-malaga


Meer informatie: https://ladiversiva.com/exposicion-clicks-playmobil-aula-picasso-malaga