Jazz en el Picasso

jazz-en-el-picasso-1Datum: 25 Oktober 2018
Tijd: 20:00 t/m 22:00
Plaats: Malaga
Deelname: tickets

Met een carrière van meer dan een halve eeuw wordt Steve Kuhn beschouwd als een van de meest lyrische jazzpianisten met een verfijnd gevoel voor swing. Aanvankelijk studeerde hij klassieke piano, maar zijn professionele carrière heeft zich in de jazz ontwikkeld. Als musicus is hij sterk beïnvloed door artiesten als o.a. Bill Evans. Geleidelijk aan heeft hij zichzelf gedefinieerd als een pianist met een verfijnd spel, met een voorliefde voor een intieme stijl.

Hij wordt begeleid door Steve Kuhn Aidan O'Donnell op contrabas en Billy Drummond op drums, twee klassieke muzikanten die regelmatig samenwerken met prestigieuze ensembles.

Deze cyclus maakt deel uit van de viering van de 15e verjaardag van het Picasso Museum in Malaga. Vijftien jaar in Malaga dat de kunstgalerie in oktober aanstaande zal herdenken met verschillende evenementen en activiteiten, waaronder deze jazzconcerten.

Vast tarief: 10 euro
Voor voorverkoop van tickets: zie website.

Op de dag van de voorstelling zijn ze alleen te koop bij de kassa van het museum en een uur voor aanvang bij de kassa van het auditorium. Als de voorstelling eenmaal is begonnen, is de toegang tot de omheining niet meer toegestaan. Het MPM Auditorium bevindt zich op de Plaza de la Higuera, die bereikbaar is via de Calle Alcazabilla.


Meer informatie: http://www.museopicassomalaga.org/programa-cultural/jazz-2018-2