Misterios de la Alhambra de Granada

misterios-de-la-alhambra-granada-1Datum: 17 Februari 2019
Tijd: 08:00 t/m 18:00
Plaats: Alhambra, Granada
Deelname: aanmelden

Geniet van een unieke ervaring met de CMR-gidsen met deze snelle toegang tot een van de wonderen van de wereld. Zij stellen u een reis naar het Alhambra voor met een professionele gids met wie u de geschiedenis en grote mysteries leer kennen van wat ooit een echte stad en christelijk huis was, tot 1870, toen het werd uitgeroepen tot monument.

Het Alhambra en het Generalife zijn van grote invloed geweest en zijn van groot belang geweest in de Spaanse geschiedenis, zodat het Alhambra is uitgeroepen tot Nationaal en Artistiek Monument, terwijl de tuinen, gevormd door het Generalife, werden uitgeroepen tot Historische tuinen.

Tijdens de rondleiding krijgt u essentiële informatie over de architectonische stijlen die deel uitmaken van het Alhambra, de Puerta de las Granadas, het monument van Washington Irving, de Pilar van Carlos V, de Dehesa del Generalife, en andere belangrijke punten.


Meer informatie: https://www.eventbrite.es/e/entradas-misterios-de-la-alhambra-de-granada-53300496219?aff=efbevent&fbclid=IwAR3YAXCqjP2U-QkjQha9R