Ttedx-malagueta-1EDx Malagueta

17 februari 2018

TED is een non-profit organisatie die zich inzet voor het verspreiden van ideeën. Het werd 30 jaar geleden gestart in Californië. Sindsdien hebben de jaarlijkse TED-conferenties toonaangevende denkers uitgenodigd om 18 minuten of korter te komen praten over hun ideeën. Bekende TED-sprekers zijn Bill Gates, Jane Goodall, Isabel Allende, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson of Daniel Kahneman.

TEDx is een programma van lokale evenementen dat mensen samenbrengt om ervaringen te delen in TED-formaat. In een TEDx evenement worden live-sprekers en videoprojectie van TED talks gecombineerd om debat en verbinding op gang te brengen. TED geeft algemene richtlijnen voor het TEDx-programma, maar elke TEDx-gebeurtenis wordt zelf georganiseerd, met inachtneming van bepaalde voorschriften.

Maandenlang werd altruïstisch gewerkt aan een geweldig TEDx evenement in Málaga dat voor iedereen toegankelijk zou zijn.
In deze tweede editie luidt het motto:”Stel het je voor. Dat is nodig. Adem in”, dit zal het hoofdthema zijn van de 15 lezingen, met verschillende thema’s die samen met de artistieke voorstellingen, activiteiten en verrassingen een magische ervaring vormen voor iedere deelnemer.
Meer informatie: https://tedxmalagueta.com/