V Retro Auto en Moto Malaga 2018

v-retro-auto-malaga-2018-1Datum: 26 t/m 28 Januari 2018
Tijd: 01:00 t/m 01:00
Plaats: Malaga
Deelname: tickets

Deze bijeenkomst zal een grote verscheidenheid aan klassieke voertuigen van twee- en vierwielers voor liefhebbers van klassieke voertuigen tonen “, de 2CV CLUB MALAGA beschikt over een oppervlakte van 120 vierkante meter waarbij een representatie van de Citroën 2cv en anderen worden gepresenteerd.

Dit jaar vieren we de 70e verjaardag van de presentatie van de Citroën 2CV op de Paris Motor Show, terug in 1948. Daarom wordt er meer aandacht en ruimte gegeven aan dit populaire model.

De beurs beschikt over een uitgebreid programma van parallelle activiteiten, waaronder rally’s en bijeenkomsten, exposities en tentoonstellingen met betrekking tot de automobiele sector.

Bovendien kunnen bezoekers toegang krijgen tot een grote catalogus van onderdelen en specifieke accessoires, boeken en tijdschriften, maar ook wordt er informatie gegeven over wat er nieuw is op gebied van verzekeringen, financiële en reisbijstand. Daarnaast kan je een kijkje nemen in de verzameling miniaturen, modellen, kostuums uit vroegere tijden, enz.

Deelname: Volwassenen 8€, zij die komen met een klassieke wagen 5€ en kinderen onder de 10 jaar gratis.

Voor diegenen die met een klassiek voertuig komen zal er gratis parkeergelegenheid zijn en korting op het toegangsticket.


Meer informatie: http://www.eventosmotor.com