Error: Meta data missing.
logo

logo

Torrequebrada Properties & Golf

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar om onroerend goed te kopen of te verkopen? Dan bent u bij Torrequebrada Properties & Golf aan het goede adres!

Torrequebrada Properties & Golf sinds 2003 het vertrouwd adres voor onroerend goed in en rondom Benalmádena en Fuengirola.

Onze service

Wat onze service bijzonder maakt is het complete pakket dat wij onze klanten kunnen bieden. We begeleiden en bemiddelen vanaf het begin van het (aan)koop proces tot en met de afronding op transparente wijze.

Zo werken we o.a. samen met een bank, een team van specialisten; advocaten, fiscalisten en boekhouders, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de fiscale en legale afhandeling en gevolgen. Vooral een gedegen boekhoudkundig/ fiscaal advies biedt een goede ondersteuning, voorkomt teleurstellingen en kan u voordeel opleveren.
Een huis kopen of verkopen in Spanje is immers een heel ander proces dan in Nederland of België waarbij de nodige stappen gezet dienen te worden.

Ons team van specialisten is vertrouwd met de Spaanse wet en op de hoogte van de meest recente veranderingen. Dit is erg belangrijk om u te behoeden voor problemen of misverstanden, die achteraf vaak moeilijker op te lossen zijn.
De laatste jaren is er veel veranderd in de Spaanse wetgeving, soms met grote consequenties.

Indien gewenst helpen we u ook met het aanvragen van het zogenaamde NIE nummer (fiscaal nummer in Spanje) het op naam zetten van gas, water en licht contracten en overige afhandeling van administratieve zaken.

Portfolio

In het bestand van Torrequebrada Properties & Golf vindt u een grote selectie van appartementen,villa´s én nieuwbouwprojecten. Tevens treden we op als professionele koopmakelaardij. Als koopmakelaardij werken we exclusief voor u als kopende partij, anderzijds maken we gebruik van een uitgebreide database van villa´s en appartementen die aangeboden worden op de huizenmarkt door onze collega´s. Op deze manier nemen we u veel werk uit handen.

U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken om een bezichtiging voor u te regelen om een selectie uit ons bestand te bezoeken. Uiteraard kunt u ook een zoekopdracht bij ons neerleggen, wij gaan graag op zoek naar uw ideale huis.
Dit betekent dat u tijd bespaart, tijd die u kunt besteden aan een relaxte vakantie bijvoorbeeld, om optimaal te genieten van alles wat de Costa del Sol te bieden heeft.
Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten in alle rust op zoek kunnen gaan naar hun ideale bestemmng aan de Costa del Sol, zonder (overhaaste) verplichtingen. Het gaat tenslotte om uw geld en uw toekomst aan de Costa del Sol!

Meer info? Bezoek onze website:
www.propertiesandgolf.com of bel: 952 574 128

footer


Notice: Undefined variable: share_html in /home/kostanie/public_html/pages/makelaar-costa-del-sol/index.php on line 25