Voor zorgverzekering in Spanje bent u bij Sanitas in goede handen

sanitas

Het kiezen van een ziektekostenverzekering in Spanje kan een complexe aangelegenheid zijn. Het is belangrijk om veel kleine dingen te noteren. Elke persoon, elk gezin heeft zijn eigen eisen en budget. Ook is de taal vaak een probleem, vooral als het gaat om medische termen, daarom heeft Sanitas voor u een Nederlandstalige contactpersoon zodat u in uw moedertaal kunt spreken.

Sanitas Estepona is gekenmerkt door hun excellente persoonlijke service. Ze willen eerst uw situatie begrijpen voordat ze u een persoonlijk aanbod doen.

Sanitas is de toonaangevende ziekteverzekering in Spanje. Het werd opgericht in 1954 en heeft nu inmiddels 40.000 werknemers ook heeft Sanitas zijn eigen ziekenhuizen en tandartspraktijken.

Door het gebruik van partnercentra word bijna alles op een locatie gedaan. Dat betekend dus dat u niet meer van de ene specialist naar de andere specialist word gestuurd, waar vaak veel tijd en rijzen bij gepast komt.

Sanitas Estepona is een officieel Sanitas-Kantoor. Dit betekend dat u bij hun terecht kunt voor alles met betrekking op u Sanitas verzekering. Van bankgegevens veranderen tot het afgeven van documenten voor operaties.

Sanitas Estepona bestaat uit een internationaal team: Inger Bergman (Zweeds, Spaans, Engels), Mari Carmen Fernández (Spaans, Engels) en Thekla Kurpjuweit (Duits, Nederlands, Spaans, Engels, Frans).

Ons kantoor:
Avenida Puerta del Mar nº 46, Estepona (vlakbij de Lidl).
Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.
Tel: +34 951 31 66 10

http://www.sanitasestepona.com/