6 Doodnormale dingen die zullen verdwijnen in de komende 10 jaar

3 Juli 2018

6-doodnormale-dingen-die-zullen-verdwijnen-1Tijden veranderen, en daarbij hoort dat er oude dingen verdwijnen en nieuwe in de plaats komen. Maar welke dingen zullen er dan verdwijnen?

Youtube, radio en iTunes zijn al lang de manier om muziek te luiteren. Maar wat als ik je vertel dat binnenkort iTunes helemaal weg valt? Mensen streamen hun muziek liever en dat zorgt ervoor dat iTunes telkens minder en minder wordt gebruikt.

Hetzelfde met parkings, iedereen haat ze. Door de opkomst van de zelfrijdende auto denken mensen dat parkings overbodig worden.

Kredietkaarten, iedereen heeft het bij zich, maar toch zal het binnenkort verdwijnen door het online betalen en Paypall.

Callcenters verdwijnen nu al stilaan, maar binnenkort zullen de werknemers voor 85% vervangen worden door chatbots.

Taallessen, sommigen houden er van anderen haten ze. Maar binnenkort zijn ook deze overbodig. De technoligie zorgt er namelijk voor dat we binnenkort dankzij een oortje iedereen kunnen begrijpen en verstaan. Door de opkomst van de elektrische auto’s is benzine ook al aan het minderen. Dus dat binnen dit en 10 jaar tankstations zullen verdwijnen is misschien ook niet al te gek.

Kosta redactie