A Kosta Love Story...

17 Juli 2019

a-kosta-love-story-1

Hoewel sociale media vaak negatief in het nieuws komen door o.a. pesten, scheldpartijen en oplichtingspraktijken, kan het ook een positief effect hebben.

Door een hulpvaardige en ondersteunende gemeenschap en een beetje hulp van de redactie krijgt het leven van twee willekeurige mensen nu plotseling een onverwachte wending.

Op 19 maart verscheen een kort berichtje van Wout en Henny op de Facebook groep van Kosta Klub. Het sympathieke koppel zocht voor hun vrijgezel vriend Gerrit een partner. Gerrit wilde zijn dagen in Spanje graag delen met een lieve leuke vrouw.

a-kosta-love-story-2

Omdat een tekstje niet zoveel zegt, raadde Dani van de redactie op 29 maart aan om een foto toe te voegen. Het oog wil namelijk ook wel wat. Daarop plaatste Wout er een leuke foto van een mooi uitgedoste Gerrit bij. Om het initiatief te steunen besloot de Kosta redactie een cadeaubon uit te loven voor een dinertje in een romantisch restaurant, als de zoektocht succesvol zou blijken te zijn.

Iets later verschenen op onze Kosta Klub Facebook groep al verschillende steunbetuigingen en aanmoedigingen. De Kosta Klub groep is een geweldige manier om met elkaar in contact te komen, nieuwtjes uit te wisselen, op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt aan de Costa en elkaar als “Kosta vrienden” een handje te helpen.

Zijn jullie benieuwd of Gerrit de liefde van zijn leven heeft gevonden? Lees dan volgende maand zeker onze Kosta.

Kosta redactie