Accessoires voor de koude maanden

19 Oktober 2018

accessoires-voor-de-koude-maanden-1Je outfit wat opfleuren met accessoires is een handige manier om iets extra’s toe te voegen aan je kleding, maar welke kies je dan?

Het populairste stuk van deze periode is een riem. Je kan je outfit zo simpel maken als je zelf wilt, doe er een leuke riem op en je hele look veranderd. De populairste riemen van het moment zijn riemen die in de plaats van een gesp, een grote ring of iets anders origineels hebben. Lange riemen zijn ook heel populair, en als je de riem dan boven je broek draagt of 2 keer rond je middel bindt dan is het helemaal af.

Een ander leuk accessoire is een armbandje, fijne armbandjes met niets aan of met een klein detail zijn de trend van dit moment.

Een baret is ook iets dat je outfit kan opfleuren.. Als je niet van opvallende kleding houdt, dan spring je er toch een beetje uit met een baret.

Een tip voor de mannen onder ons: draag wat meer ringen. Draag geen vijf ringen aan het ene hand en aan het andere niet. Maar twee aan je ene hand en drie aan de andere is sexy en mannelijk bevonden.

Kosta redactie