Asos doet verrassende veranderingen

16 Augustus 2018

asos-doet-verrassende-veranderingen-1Asos is een online webwinkel zoals Zalando, maar richt zich meer op de trendy artikelen en meer seizoensgebonden merken. Ze verkopen ook accessoires en andere stuks die modern zijn.

Asos doet het fantastisch in Amerika, Engeland en andere delen van de wereld en begint stilaan over te waaien naar Spanje en omstreken. En ook al houdt asos zich vooral bezig met stukken die in zijn, toch doen ze een drastische en opmerkelijke verandering.

Ze stoppen definitief met de verkoop van producten waar mohair, kasjmier, zijde en veren in verwerkt zitten. Zo willen ze een belangrijk standpunt maken tegenover het welzijn van dieren.

Vanaf 2019 zullen ze dus ook stoppen met de online verkoop van kledij gemaakt van bovenstaande stoffen. "Als reactie op onze campagnes eisen klanten dat ontwerpers en retailers geen dierlijke materialen meer gebruiken en dat ze op zoek gaan naar alternatieven waarbij er geen dieren mishandeld worden", aldus PETA, de organisatie die zich inzet voor dierenwelzijn.

Kosta redactie