Beste huilfilms voor de winter

20 December 2018

beste-huilfilms-voor-de-winter-1

Soms kan het eens deugd doen om in de zetel te zinken, onder een deken, terwijl je naar een film kijkt en in tranen uitbarst. Wel deze films zijn daar ideaal voor.

A Star is Born (2018), is een film van Lady Gaga. Veel mensen (zowel vrouwen als mannen, als jongens als meisjes) kwamen de bioscoop uit met tranende ogen. 

Hachi: A Dog's Tale (2009), een klassieker. Een professor op de universiteit vindt een zwerfhond op straat en besluit deze te adopteren. De twee raken aan elkaar gehecht etc. Dan gebeurt er iets verschrikkelijks. Maar dat zal je zelf moeten ontdekken. 

Een andere film is: Irreplaceable You (2018), In deze Netflix Original speelt Michiel Huisman, in de film Sam, een man die al van jongs af aan bevriend is met Abbie. Ze trouwen en willen kinderen. Totdat er bij Abbie een vorm van kanker wordt gesconstateerd. Omdat ze haar man niet alleen achter wil laten, zoekt ze naar een nieuwe liefde voor hem. 

If I Stay (2014) is nog zo een film die de tranen doet rollen. Mia speelt de cello, en dat terwijl haar ouders echte rockers zijn. Ze wordt verliefd op Adam, die toevallig ook een rocker is die speelt in een band. Alles is rozegeur en maneschijn, totdat het gezin van Mia een ongeluk krijgt. 

Now is good (2012), een van de meest cliché films in deze lijst, maar wel een super film als je van huilfilms houdt. 

Neem de zakdoekjes maar klaar!

Kosta redactie