BV´s maken kruis op Sociale media

31 Oktober 2018

bvs-maken-kruis-op-sociale-media-1Als je één van je favoriete BV´s op sociale media volgt, zoals Facebook of Instagram, dan heb je misschien wel een foto zien voorbij komen waar de BV met zijn armen gekruist op staat. Waarom is dit en wat betekend het?

Dina Tersago, Julie Van Dan Steen, Peter Van de Veire, Niels Destadsbater, Koen Wauters, Jill Peters, Roel Vanderstukken, Evi Hanssens en nog veel meer bekende Vlamingen postte een foto met de armen gekruist.

De foto´s hebben allemaal te maken met het programma: “Make Belgium Great Again”. In aflevering 3 gaat men het hebben over de haat op sociale media en hoe we er een eind aan kunnen maken. Nadat Dana Winters haar verhaal heeft gedaan over haar deelname aan “Jong Geweld”, en over de haat waarmee ze toen te maken kreeg, werd haar verhaal verspreid. Veel BV´s willen hier nu een einde aan maken. Vandaar de foto met de armen gekruist.

Dus als je nog eens zo een foto ziet voorbijkomen, dan weet je waarom en dan weet je dat deze BV iets wilt doen aan online haat en cyber pesten.

Kosta redactie