Cadeau Ideeën voor Valentijn

7 Februari 2019

cadeau-ideeen-voor-valentijn-1

Bij Valentijn horen er natuurlijk cadeautjes. Het juiste cadeau vinden is niet altijd een gemakkelijke opdracht. Voor diegenen die niet meteen weten wat te kopen voor hun geliefde of voor diegenen die nog wat inspiratie nodig hebben heeft Kosta er een aantal voor u uitgezocht. Wij hebben er zowel voor hem als voor haar. Om het nog gemakkelijker te maken vindt u telkens de link naar de dichtsbijzijnde winkel in uw buurt. 

 

 

 

Balancing Ritual - The Ritual of Ayurveda

cadeau-ideeen-voor-valentijn-2

Met de producten van Rituals zit je altijd goed. Deze zijn van uitstekende kwaliteit. Rituals heeft verschillende productlijnen en voor Valentijn kozen wij voor ‘Ayurveda’. Dit is hét cadeau voor innerlijke harmonie. Breng lichaam en geest weer in balans met deze gift set met doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep: alles verrijkt met harmoniserende Indiase roos en zoete amandelolie. De gift set is verpakt in een luxe, milieuvriendelijke bewaardoos waarin je al je favoriete spullen kunt opbergen.

Voor een winkel in uw buurt: https://www.rituals.com

 

 

 

Refreshing Collection - The Ritual of Samurai

cadeau-ideeen-voor-valentijn-3

Ook voor mannen heeft Rituals kwaliteitsvolle producten die elke man kan gebruiken. Voor hen kozen wij de productlijn van ‘Ritual of Samurai’. Deze kent zijn oorsprong in de zorgvuldige verzorgingsrituelen van Japanse samoerai krijgers. Door middel van deze rituelen maakten zij zich klaar voor de strijd en straalde hun uiterlijk kracht, controle en zelfvertrouwen uit. Versterk lichaam en geest met deze gift set met twee verschillende soorten doucheschuim, een 2-in-1 shampoo & douchegel en een scheercrème.

Voor een winkel in uw buurt: https://www.rituals.com

 

 

 

Pandora armband

cadeau-ideeen-voor-valentijn-4

Wat allemaal begon in 1982 in een kleine juwelenwinkel in Kopenhagen met de Deense goudsmid Per Enevoldsen en zijn vrouw Winnie groeide uit tot het concept van Pandora, dat nu in meer dan 100 landen verkocht wordt. De Pandora armband is het perfecte cadeau, gemaakt van kwaliteitsvol goud en zilver, geschikt voor eender welke gelegenheid. Je koopt namelijk de armband en vult deze aan met de beads en bedels naar keuze. Deze kunnen dan op de armband worden bijgeschoven. Op deze manier wordt elke armband uniek en persoonlijk.

Voor een winkel in uw buurt: www.pandora.net

 

 

 

Nomination - Composable Collection

cadeau-ideeen-voor-valentijn-5

Nomination is een Italiaans merk dat modebewuste juwelen maakt voor mannen en vrouwen. Voor mannen hebben ze een stijlvolle, moderne armband die helemaal gepersonaliseerd kan worden. Je hebt een basismodel armband en de vierkante schakels koop je apart en klik je erop vast. Ze zijn er in verschillende stijlen en kleuren met een verscheidenheid aan symbolen en woorden. Voor bepaalde gelegenheden kan je dan de gepaste schakel kopen. Op die manier vertelt elke armband een uniek verhaal.

Voor een winkel in uw buurt: https://www.nomination.com

 

 

 

Thomas Sabo - voor haar

cadeau-ideeen-voor-valentijn-6

Thomas Sabo werd opgericht in 1984 in Duitsland. Het is een van de meest toonaangevende designers van sieraden. Met zijn moderne, en ietwat rebelse stijl met veel glitter, goud, witgoud en zilver vallen zijn juwelen op tussen de andere sieraden. Speciaal voor Valentijn brengen zij telkens een speciale collectie uit, zoals ook nu weer.

Voor een winkel in uw buurt: https://www.thomassabo.com

 

 

 

Thomas Sabo - voor hem

cadeau-ideeen-voor-valentijn-7

Een exclusieve must-have voor alle horloge fans! Thomas Sabo heeft verschillende exclusieve horloges zoals dat wat wij hier kozen voor Valentijn. Je ziet een wijzerplaat met reliëf wereldbolstructuur en zilverwitte wereldkaart. Het maakt van dit roestvrijstalen horloge een echte blikvanger aan de pols.

Voor een winkel in uw buurt: https://www.thomassabo.com

 

 

Kosta redactie