Columns Ron Haarman

15 Oktober 2019

columns-ron-haarman-1Ron is public performance trainer (media- en presentatietrainer) en schrijver van het boek ´Groen Licht, een pleidooi voor ware vrijheid´.  Op jonge leeftijd wist hij al dat Spanje zijn beloofde land zou zijn. Verliefd op Malaga werd hij pas bij zijn tweede, toevallige  bezoek toen de stad nog aan de vooravond stond van haar stormachtige ontwikkeling van de laatste jaren als toeristische bestemming.

Die liefde is sindsdien alleen maar sterker geworden.  Vooral voor de levensstijl waar de kunst van het genieten van lekker eten en drinken zo centraal staat op elk moment van de dag. Voor Ron is wijn altijd een passie geweest die nog sterker opbloeide door zijn kennismaking met de wijnen uit Andalusia in het algemeen en wijnen uit de provincie Malaga in het bijzonder.

Zijn kennis en ervaring  deelt hij graag met wijnliefhebbers middels  www.malagawineguide.com en www.malagawinetours.com.Een platform met informatie over de wijnwereld in Zuid-Spanje en een ruim aanbod aan originele, authentieke wijnproeverijen, bodega bezoeken en andere wijnevenementen voor streekbewoners, toeristen en horecaondernemers die hun gasten willen verrassen.

Wijnen van Málaga opnieuw op weg naar wereldfaam
wijnen-van-malaga-opnieuw-op-weg-naar-wereldfaam
Costa del sol

Wijnen van Málaga opnieuw op weg naar wereldfaam

21 Oktober 2019

De wijnen van Málaga, gerijpt onder de immer schijnende intense Mediterrane zon, hebben een indrukwekkende en eeuwenlange geschiedenis. Het waren de Feniciërs  ...