logo
columns-vanessa-de-wit-1

Columns : Vanessa de Wit

Ik ben in 1974 geboren in België en het was onze grote droom om naar Spanje te gaan wonen. 

Sinds augustus 2017 woon ik in San Pablo de Buceite samen met mijn liefhebbende en geweldige echtgenoot Luc en 4 van mijn 6 prachtige kinderen. Mijn 2 oudste kinderen besloten om in België te blijven en nu wonen we hier samen met onze honden, naaktkatten, een konijntje en een vogel..

Mijn passie is tekenen, schilderen, tatoeëren, aromatherapie, reiki, geuren en kleuren. Het artistieke heb ik zeker mee gekregen van men vader en grootvader. Nu we in Spanje wonen, is alles anders, wat ook de bedoeling was. Het volgen van mijn hart, kunst in al haar kleuren en vormen, in al haar vrijheid net als een vlinder. 

Aromatherapie en parfums is voor mij ook een hele grote passie. Al van kinds was ik aan alles aan het ruiken, wat sommige mensen wel raar vonden. Rond men 30ste ben ik me gaan verdiepen in de wondere wereld van aromatherapie en sinds dien gaat er geen dag voorbij of ik heb geen etherische olie in men handen gehad.

Ik heb hier al heel wat opleidingen voor gedaan en kan er maar geen genoeg van krijgen.
Ondertussen heb ik al zeker 5 recepten boeken geschreven waarmee ik mensen heb geholpen en met succes.

Aromatherapie is zo boeiend en leuk en hier ga ik dus over schrijven in Kosta, ik hoop dat deze materie zo besmettelijk is voor de lezers als dat het voor mij was. 

 

Namasté
Vanessa

Aromatherapie
aromatherapie
Schoonheid & Welzijn

Aromatherapie

19 Augustus 2018

Aromatherapie is een echte natuurlijke therapie die lichaam, hoofd en geest behandelt, door het gebruik van etherische oliën die uit planten en kruiden gehaald worden. De kunst van aromatherapie wortelt in de oudste genezingsmethode die al duizenden jaren...