Cómpeta wandel 4-daagse

13 September 2019

competa-wandel-4daagse-2019-1Cómpeta, gelegen 65 km ten oosten van Málaga, is een wandelparadijs en de Cómpeta Wandelvierdaagse is dé gelegenheid om dit mooie wandelgebied te leren kennen en nieuwe of oude wandelvrienden te ontmoeten.

Voor het 7de jaar wordt nu van 26 tot 29 september dit kleinschalige wandelevenement gehouden. Deelnemen is genieten.

Er werd ook dit jaar voor verschillende nieuwe adembenemende wandelingen gekozen die je door het prachtige landschap voeren. Het principe bleef hetzelfde als voorgaande jaren. Elke dag is er de keuze uit een makkelijke wandeling van 3-4 uur en een middelzware wandeling van 5-7 uur. De keuze kan elke ochtend opnieuw worden gemaakt.

De eerste, tweede en laatste dag vertrekken en eindigen we telkens vanuit het hotel Balcon de Competa. De derde dag vertrekken we van en eindigen we aan het toeristenbureau van Competa waar de bus ons oppikt. De makkelijke wandeling start elke dag om 10 uur ‘s morgens en de middelzware om 9uur ‘s morgens.

We lopen met gidsen in groepen van max. 25 personen. De kosten zijn 20 euro p.p. voor de volledige vierdaagse incl. bustransfer op dag 3, gratis koffie en thee tijdens de pauzestop iedere dag en een medaille bij voltooiing van de 4 dagen.

 

Aanmelding:

  • Max. deelnemers: 100
  • Per email: spanjeanders@gmail.com

 

Deelname:

  • 20 euro per persoon
  • Het buffet op de laatste dag kost 14 euro per persoon


Contact:

Kosta redactie