Dagelijkse update - Corona infecties in Andalusië

26 Maart 2020

corona-infecties-in-andalusie-1

(geteld tot 20 april, 21:00uur)

Onderstaand een verzameling van de nummers die gepubliceerd zijn door de "Juna de Andalucia". Deze nummers zijn ter controle vergeleken met de nummers van het "Ministerie van gezondheid" (Ministerio de Sanidad). Tevens hebben we percentages aan deze tabellen toegevoerd zodat het duidelijker is of er spraken van een stijging of daling in vergelijk met de voorgaande dag.

Aangezien de Junta en het Ministerie van gezondheid dagelijks de statistieken van de vorige dag met de huidige datum publiceert, vindt u beide in onze tabellen. De telling vindt altijd plaats tot 21:00 uur van de vorige dag, wat tevens vermeld wordt in de PDF's van het Ministerie van gezondheid ("Situación de COVID-19 en España" en "Actualización").


Belangrijk:
Onderstaande statistieken laten alleen zien hoeveel mensen positief geteste werden op corona in vergelijk met de voorgaande dag. Helaas hebben we op dit moment geen informatie over hoeveel mensen er in totaal getest zijn en/of hoeveel er negatief getest zijn.

Dus als een stad/regio een groot aantal geïnfecteerde mensen heeft, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat er meer geïnfecteerde mensen zijn dan in andere steden/regio's. Dit kan ook te wijten zijn aan het feit dat deze stad/regio simpelweg meer tests heeft dan steden/regio's met lagere aantallen.

Dit geldt ook in het tegenovergestelde geval. Een stad/regio met een lager aantal kan ook betekenen dat daar minder tests zijn uitgevoerd. Het werkelijke aantal besmette en niet-besmette is aan deze statistieken dus niet te zien.

Klik op een van de onderstaande tabellen om deze te vergroten.

corona-infecties-in-andalusie-2corona-infecties-in-andalusie-3corona-infecties-in-andalusie-4
corona-infecties-in-andalusie-5corona-infecties-in-andalusie-6corona-infecties-in-andalusie-7
corona-infecties-in-andalusie-8corona-infecties-in-andalusie-9corona-infecties-in-andalusie-10Bronnen:
https://www.mscbs.gob.es/
https://www.juntadeandalucia.es/
https://www.isciii.es/

 

Kosta redactie