De Costa del Sol wedt op opkomende markten in India

22 Januari 2020

costa-del-sol-opkomende-markten-india-1Een van de belangrijkste doelen is het stimuleren van de opening van nieuwe routes voor de luchthaven van Malaga. De Costa del Sol gaat in 2020 verder met zijn strategie van promotie in opkomende markten en begint in januari met twee belangrijke acties in India. De entiteit zal deelnemen aan de 27e editie van de SATTE Fair, South Asia Travel and Tourism Exchange, die zal plaatsvinden in het India Expo Center, Greater Noida, New Delhi.

De SATTE-beurs is de belangrijkste toeristische beurs in Zuid-Azië, met bezoekers uit vele landen en ook talrijke gasten van de Indiase regering. In deze editie zullen meer dan 1.050 exposanten en kopers en reisprofessionals uit meer dan 50 landen en 104 Indiase steden de beurs bezoeken.

Turismo Costa del Sol zal deelnemen aan deze beurs met een bureau binnen de stand van Turespaña, met als doel "het openen van nieuwe markten, het promoten van de bestemming Costa del Sol Malaga - toegangspoort tot Andalusië, het zoeken naar nieuwe zakelijke mogelijkheden, evenals het identificeren van marktsegmenten en niches".

Een van de belangrijkste doelstellingen is ook het bevorderen van de opening van nieuwe routes tussen deze opkomende markten en de luchthaven van Malaga Costa del Sol, evenals het bereiken van de verovering van markten met een langer gemiddeld verblijf, en om te helpen bij de seizoensafhankelijkheid van de bestemming.

Kosta redactie