Crop top voor mannen

29 Oktober 2018

crop-top-voor-mannen-1De crop top, misschien heb je hem wel in je kast hangen. Het is een bloesje dat korter is dan een normale T-shirt, het komt tot ongeveer je navel of net iets hoger. Je vindt ze overal en in alle kleuren en geuren die je je kan inbeelden. Maar sinds kort is er een nieuwe variant, de crop top voor mannen!

De crop top werd echt populair in de jaren 80 en 90. Sterker nog, in de jaren 80 werd de crop top gedragen door zowel vrouwen als mannen. Maar door tijd heen is het iets geworden dat alleen door vrouwen werd gedragen. Maar ASOS, een online winkelketen, kwam met een mannen versie. De ontwerper van ASOS liet weten dat hij de trend wilt voortzetten voor zowel man en vrouw. De ontwerper zei ook: “Hey! Het is oké om wat vel te showen!”

Er is veel commotie rond, mannen en vrouwen roepen op internet dat de crop top voor mannen voor homo´s is en dat het een schande is. De andere kant van het internet liet dan weer weten dat ze het super vinden van ASOS en dat mannen crop tops mogen dragen als ze zich daar goed in voelen. Iedereen moet kunnen dragen waar hij of zij zich goed in voelt en ASOS neemt de eerste stap!

Kosta redactie