De fanny pack is terug

22 Oktober 2018

de-fanny-pack-is-terug-1De jaren 90 hebben al veel leuke dingen met zich meegebracht de afgelopen jaren, dit is daar een goed voorbeeld van.

De fanny pack, je kent het wel, dat klein heuptasje dat enorm populair was in de jaren 90. Wel het is terug! Er gaan enorm veel designers en merken mee met deze trend. Zowel Gucci als Burberry doen eraan mee, maar ook nog andere onbekendere en bekendere merken hebben hun variant van de tas uitgebracht.

Velen gebruiken de fanny pack als een accessoire of als riem. Je hebt ze in al de kleuren die je je kan bedenken en in verschillende groottes en lengtes. Sommige hebben zelfs zo een lange band dat mensen het twee tot drie keer rond hun heupen kunnen slaan. Het is een gigantische trend, die nog aan het uitbreiden is. Op de New York Fashion Week waren er zelfs modellen te zien met het tasje en werden ze zelfs geshowd op de catwalk.

Een echte trend dus die nog lang niet gedaan is. Zoals meestal gebeurt met deze trends zijn er voor- en tegenstanders van dit tasje.

Kosta redactie