De geur van Spanje op je huid

21 Juni 2018

de-geur-van-spanje-op-je-huid-1Iedereen kent dat lome gevoel dat je bekruipt na een dag zonnen. Na een middagje strand of zwembad, of gewoon lekker op een luie stoel in je achtertuin, zit de warmte van de zon in je lijf en ben je lekker loom en doezelig. Bijna iedereen neemt maatregelen tegen de zon door het gebruik van een zonnebrandcrème. Daarentegen wordt de verzorging van je huid na het zonnen door velen nog onderschat.

Ikzelf sluit tegenwoordig het zonnebaden standaard af met het gebruik van Ecran aftersun uit Spanje. En dat bevalt me uitstekend.


Ecran aftersun

De kracht van de zon is, waarschijnlijk door klimaatverandering, anders dan een jaar of twintig geleden. Het is belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Daarom dien je je huid goed te beschermen voordat je in de zon gaat liggen, maar maak ook werk van de verzorging van je huid na het zonnen.

Zeker met de Spaanse Ecran aftersun kan je je huid een goede verzorging geven. Als je zelf regelmatig in Spanje bent geweest, zul je de geur van Ecran hoogstwaarschijnlijk wel kennen. Dit product bestaat dit jaar al zestig jaar en wordt door heel veel Spanjaarden gebruikt. 


Die speciale zomergeur

Geur is een heel belangrijk onderdeel van ons geheugen. Als ik deze aftersun uit Spanje gebruik, doet de geur me terugdenken aan de lange zomers die ik als kind in Spanje doorbracht met mijn familie. Het is de geur van meegenomen boterhammen en een flesje drinken uit de koelbox op het strand. Als ik de aftersun ruik, zie ik Spaanse moeders voor me, die hun kinderen bij het zwembad insmeren voordat ze naar huis gaan. Het zijn herinneringen aan heerlijke vakanties en totale ontspanning. In Spanje is Ecran echt een begrip, het is het meest gebruikte zonverzorgingsproduct van het land en niet zonder reden. 


Cellen en DNA

Wat goed bevalt aan dit topproduct, is hoe heerlijk zacht je huid aanvoelt na het smeren. De makkelijk uit te smeren lotion beschikt over een zogenaamd Cellulair Repair Complex, wat betekent dat het je huid na het zonnen verzorgt en herstelt. Het kalmeert je huid na het zonnen en herstelt je vochtbalans. Het voorkomt dat de huidcellen worden afgebroken en herstelt op DNA-niveau. 

Verkrijgbaar in Nederland en België.

Dirk Tibax