Decoreren in de zon

26 Juli 2018

decoreren-in-de-zon-1Als het mooi weer is en de temperaturen zijn aangenaam, dan is een make-over altijd fijn! Je huis herinrichten, misschien je sofa´s eens van plek veranderen of een nieuw kastje kopen op een rommelmarkt. Het is allemaal leuk en plezierig, het geeft je huis een andere sfeer en dat kan soms wonderen doen! Maar wat zijn nu de decortrends van het moment?

Eerst en vooral is macramé super gewild en helemaal in. Het is leuk voor de zomer en creëert een totaal andere, rustige sfeer in huis. Misschien heeft deze trend te maken met de opwaarts van de Bohemian stijl. Het is een kleurrijke stijl, met veel aardse kleuren, en geometrische vormen. Het lijkt een beetje op een mix van indiaanse/ Turkse/ Hindoeïstische en Marokkaanse invloeden. Wat dan ook zeer belangrijk is bij deze stijl, zijn dromenvangers. Zelfgemaakte of van een artisanale markt, misschien een leuke van aan het strand. Maar ze kunnen absoluut niet missen in de Bohemian stijl!

Ook de minimalistische stijl komt steeds vaker voor en is zeer gewild. Het principe om alleen te leven met wat je echt nodig hebt, komt steeds vaker voor. Het is zelfs een stijl in decoreren en geeft veel mensen rust in hun hoofd als er zo weinig mogelijk spullen in een ruimte staan.

Kosta redactie