Duurste huis van Spanje staat in Marbella

25 December 2018

duurste-huis-van-spanje-staat-in-marbella-1

Wie graag in Marbella wilt wonen moet misschien 2 keer nadenken voor men dit huis aanschaft. Het is namelijk niet in de goedkoopste buurt, plus het huis is ook niet goedkoop. 80 miljoen euro om precies te zijn. 

De woning of het paleis in kwestie is gelegen in de wijk Carolina-Guadalpín, direct aan het strand. In totaal gaat het om een grondstuk van 8.350 m2 waarop vier woningen staan waarvan het hoofdhuis een oppervlakte heeft van 3.458 m2. 

Volgens de website Idealista zijn er 12 slaapkamers en 12 badkamers te vinden in de woning, met natuurlijk alle andere gebruikelijke ruimtes die je kunt verwachten van een luxewoning. Er zijn verschillende zwembaden en een echte waterval in de tuin te vinden. Tot nu toe is dit wellicht wel de duurste woning ooit die op de makelaarswebsite geplaatst werd. 

In 2015 werd het record geplaatst met een woning van 60 miljoen euro. Deze woning stond toen ook te koop in Marbella en bestond uit vier aparte woningen op een grondstuk van 9.000 m2 pal aan zee. Die woning werd niet lang na de publicatie verkocht. 

Mocht je de 80 miljoen net niet halen dan zijn er op Idealista andere woningen te vinden die “beter geprijsd” zijn. We hebben het hier dan over woningen in Marbella zoals het huis (paleisje) in Nagüeles waarvan de vraagprijs drastisch gezakt is van 23,3 miljoen naar 21 miljoen, toch 2,3 miljoen minder. Of wat dacht je van een woning in de Sierra Blanca wijk voor 21 miljoen euro of een woning in Lomas voor 19,5 miljoen euro. Er staat ook een mooie woning te koop in Los Monteros voor 17 miljoen euro of een moderne woning van 16,9 miljoen in de Atalaya wijk in Marbella. 

Allemaal “koopjes”. 

Kosta redactie