Eerste Lustrum toernooi golfclub Costa del Sol

21 Augustus 2018

eerste-lustrum-toernooi-golfclub-costa-del-sol-1

Wat ooit in 2013 begonnen is als een spontane actie van o.a. Astrid Baars, Ton van Haperen en Ad van de Engh, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gezellige club van Nederlandse en Belgische golfers en golfsters. Elke donderdag is er een wedstrijd op een van de vele banen aan de Costa del Sol, o.a. bij Calanova, La Cala, El Chaparral, Miraflores, Guadalhorce en Añoreta.

Natuurlijk wordt er volgens de algemene golfregels gespeeld, maar net zo belangrijk is vrolijkheid en gezelligheid. De groep bestaat maximaal uit 20 spelers/sters, waardoor het mogelijk is om met zijn allen na afloop lekker na te praten, iets te drinken en iets te eten.

Onze club heeft op dit moment een kleine 50 leden, waarvan er slechts enkelen het hele jaar aan de Costa del Sol wonen. Het is een mix van culturen uit alle Nederlandstalige streken van België en bijna alle provincies van Nederland, een mix van hoge en lage handicaps en een mix van dames en heren.


Jubileumtoernooi

Dit jaar bestaat onze club 5 jaar en is het idee ontstaan om een groter toernooi te organiseren. Op donderdag 13 september a.s. is het zo ver en gaat het op Calanova Golf in Mijas gebeuren. Het toernooi start om 9 uur en de wedstrijdvorm is Stableford.
Na afloop is er een gezellige BBQ. Er zijn uiteraard vele mooie en leuke prijzen te winnen.


Goed Doel

Wij hebben aan deze dag een goed doel gekoppeld en wel G-Golf. G-Golf is golf voor mensen met een verstandelijke beperking.

Prise d‘Eau, een golfclub in Tilburg, waar een aantal van onze leden lid van zijn, heeft een eigen G-Golf club waar iedere zaterdag onder begeleiding van vele vrijwilligers getraind en gespeeld wordt.

Ze zijn daarbij mede afhankelijk van sponsoren en daarom zullen wij dan ook de netto opbrengst van ons toernooi hiervoor beschikbaar stellen.

 

Aanmeldingen

Via onze website:
www.golfclubcostadelsol.com
Spelvorm: Stableford
Start: 9.00 uur

Prijs € 95,- per persoon inclusief buggy, ontvangst met koffie en koek en BBQ na afloop.

De netto opbrengst komt ten goede aan de ‘Vrienden van het G-Golf’.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u zich altijd wenden tot Peter Verkleij, via peter@golfclubcostadelsol.com of tel: (0034) 607357808

Kosta redactie