Fastfood wegwerken

11 Februari 2018

fastfood-wegwerken-1We houden allemaal wel van een fastfoodmaaltijd op z'n tijd. Die heerlijke hamburger en een portie friet zijn toch moeilijker te weerstaan dan we denken. Helaas brengen de gerechten een hoop calorieën met zich mee. Maar hoe lang moet je bewegen voor het er weer af is?

Een heerlijke burger van onze favoriete burgertent is nogal eens iets om te nuttigen na een avondje stappen. Helaas kost het ons lichaam veel moeite om van de calorieën af te komen. Voor een burger moeten we gemiddeld 45 minuten cardio-training doen of ongeveer een uur gewichtheffen.

Bestel jij vaak een pizza en is het één van je favoriete gerechten? Voor de Italiaanse klassieker moet je aardig wat bewegen, namelijk gemiddeld zo'n 60 minuten.

Doe je toch liever aan gewichtstraining? Dan kost het je ongeveer 85 minuten om een pizza te verbranden. Bij de gedachte aan Franse frietjes loopt het water ons al in de mond. Helaas moet je voor de heerlijke gefrituurde frietjes wel zo'n 45 minuten cardio-training doen of 60 minuten aan de gewichten hangen.

Kosta redactie