Fotokunst

22 Juni 2018

fotokunst-1Voor al de fotografen onder ons, of je nu een hobbyfotograaf bent of een beginner. Dit zijn DE fotografie trends van het moment!

De eerste stijl van de fotokunst dat naar voren springt is de Renaissance, het wordt ook wel beschreven als de tweede Renaissance en is dus heel populair. De oude Renaissance in een nieuw jasje gestoken, perfect om je fotografiekunsten de vrije loop te laten gaan.

Een andere geliefde stijl is het conceptueel realisme. Het is eigenlijk een gewone leuke realistische foto, waar iets heel geks en ongewoons in gebeurd. Je kan je creatieve zelve hier helemaal in kwijt, en achteraf kan je je nog leuk bezighouden met wat fotoshopkunsten.

De laatste, maar niet de minst leuke stijl is het Masculinity Undone, wat dus eigenlijk “Mannelijkheid ongedaan maken” betekend. Het is een stijl waarbij de man alles kan en mag doen. Een man hoeft geen afgetraind lichaam te hebben, mannen mogen roze dragen, mannen mogen wat ze willen in deze stijl. Of ze nu hakken willen dragen of juist niet. Deze stijl zou de ware aard van een man laten zien.

Kosta redactie