Frigiliana Art Walk 2019

16 September 2019

frigiliana-art-walk-2019-1In de unieke omgeving van Frigiliana wordt kunst van meer dan 50 kunstenaars uit 12 verschillende landen tentoongesteld. Je maakt deze ontdekkingsreis langs 34 locaties terwijl je door de pittoreske witte straatjes loopt.

Van 4 tot 6 oktober 2019.‘s Morgens van 11.00 tot 14.00 uur en ‘s middags van 16.00 tot 20.00 uur.

Er zijn vele verschillende disciplines: schilderen, fotografie, beeldhouwen, collages, net zo veel stijlen als kunstenaars met een grote verscheidenheid aan technieken en materialen zoals tegels, klei, glas, karton, papier, canvas, hout, steen en metaal. De kunstenaars zijn persoonlijk aanwezig voor een praatje en om uw vragen te beantwoorden.

Dit jaar is er voor het eerst ook Photocall. Hiermee kan iedereen deel uitmaken van de 3de Ruta del Arte Frigiliana. Maak je eigen kunstwerk met Photocall. Je vindt het naast de informatie kiosk.

In het bijzonder vragen wij postuum aandacht voor Soledad Platero Sánchez (1995-2019) in lokaal Nº14. Naast haar eigen werk, zie je een tentoonstelling genaamd “Un Narciso para Soledad”. Hiermee willen we aandacht en geld inzamelen voor onderzoek naar kanker, en naar sarcoom in het bijzonder.

Zoals elk jaar, is er een gratis brochure beschikbaar met de route op een plattegrond en info over de 34 locaties en de kunstenaars.

 

Aanmelding: Registratie niet nodig

Deelname: Gratis

 

Contact:

Kosta redactie