Gadgets gadgets-van-de-maand-juli-1
van de maand juli

23 Juli 2018

 
IJsmachine Ibywind YF700

gadgets-van-de-maand-juli-2

Het is weer zomer en met dit warme weer krijgen wij steeds meer zin in een ijsje. Wie houdt er niet van? Zelf ijs maken kan klinken als heel gecompliceerd, maar niet met deze machine. Hiermee maak je het thuis gemakkelijk zelf, wanneer je maar wilt.

Deze ijsmachine heeft een geïntegreerde compressor waardoor je gemakkelijk verschillende soorten ijs kan maken. Daardoor is het dus niet nodig om de elementen van tevoren te koelen, wat minder werk vraagt voor het bereiden.

Je kan softijs, roomijs of sorbetijs maken met deze machine. Het ijsmengsel bevriest meteen in de machine wanneer je deze aanzet. In deze machine kan je tot 1,5 liter ijs, of 800 gram per keer maken.

Je kan het hele proces volgen via het transparante deksel. Ook is er een vulopening waardoor het gemakkelijk wordt om extra ingrediënten, denk maar aan nootjes, stukken fruit, chocolade, enz., toe te voegen tijdens de bereiding.

Niet alle ijsjes hebben dezelfde bereiding nodig. Daarom beschikt deze machine over een timer en display waarmee je het juiste programma voor de bereiding kan instellen.

Verkrijgbaar op o.a. www.amazon.es

 


Koelmat voor honden

gadgets-van-de-maand-juli-3

Nu het weer warm wordt moeten we ook aan onze trouwe viervoeters denken. Wij mensen hebben namelijk zweetklieren waardoor we onszelf kunnen afkoelen, maar een hond heeft deze niet. Honden kunnen enkel de warmte kwijt via de tong, door te hijgen en in mindere mate via de voetzolen.

Gelukkig is er nu de koelmat die kan helpen om je hond verkoeling te geven. Ze zijn speciaal ontworpen om je huisdier verkoeling te brengen tijdens de warme zomermaanden. Ze zijn veilig in gebruik en zorgen ervoor dat je hond niet nat wordt. Als je hond het namelijk warm heeft en nat is heeft hij ook moeite om de warmte kwijt te raken.

De koelmat is zelfactiverend en direct te gebruiken. Om de koelmat te activeren moet deze wel enkele minuten voor gebruik onbelast zijn. Door de lichaamsdruk van je hond wordt deze geactiveerd waardoor het lichaam van je hond voor enkele uren koel zal blijven.

Deze mat is gemakkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. Doordat je hem compact kunt opvouwen kan je hem ook overal gemakkelijk mee naartoe nemen.

Onmisbaar, ook op vakantie.

Verkrijgbaar op o.a. www.amazon.es

Kosta redactie