Gadgets  gadgets-van-de-maand-juni-1
van de maand juni

1 Juni 2018


 

 

 

De slimme bloempot

gadgets-van-de-maand-juni-2

Deze slimme bloempot helpt je om je planten de verzorging te geven die ze nodig hebben. Het ‘self-watering’ systeem en vier ingebouwde sensoren bewaken uw plant de klok rond. Hierdoor wordt tuinieren zelfs mogelijk voor iemand met niet zulke groene vingers.

Het “Perfect Drop” irrigatiesysteem geeft uw plant water wanneer deze het nodig heeft. Het systeem zorgt voor een maand lang onbeheerd onderhoud van uw plant. Verlaat met een gerust hart uw huis en vindt gezonde, gelukkige planten terug bij uw terugkeer naar huis.

Zelfs op vakantie gaan is geen probleem meer. De vier ingebouwde sensoren meten het licht-, temperatuur-, bodemvocht- en bemestingsniveau. Ze versturen op maat gemaakte aanbevelingen en waarschuwingen om u te helpen uw installatie beter te onderhouden.

Deze slimme bloempot is autonoom, draadloos en werkt op 4 AA batterijen. Perfect voor thuis, in de tuin of op kantoor. Binnen of buiten, het maakt niet uit waar je hem wilt gebruiken.

Alle verzamelde gegevens worden verzonden naar uw smartphone of tablet met Bluetooth Low Energy draadloze technologie.

Bovendien beschikt u over een database van meer dan 8.000 planten, waarvoor u gepersonaliseerd advies krijgt.

Geniet van weelderige, bloeiende planten zonder moeite!

Meer informatie: www.amazon.com

 

 

NightGuide HD

gadgets-van-de-maand-juni-3

NightGuide HD is ontworpen om vooral als het donker is, de belasting voor de ogen te verminderen en het zal het zicht ‘s nachts, tijdens sneeuw of regen aanzienlijk verbeteren. Deze bril van superieure kwaliteit moet het risico op ongelukken verminderen.

Hebt u ooit de indruk gehad dat uw oogleden zwaarder worden aan het stuur? De duisternis heeft aanzienlijke gevolgen voor de verkeersveiligheid. NightGuide HD is een nieuw innovatief apparaat dat duurzaam, lichtgewicht, resistent is, met volledig uitgeruste lenzen.

NightGuide HD werd verkozen tot de beste oplossing voor veilig rijden ‘s avonds en ‘s nachts. Het werd ontworpen om uw ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen en om licht van de zijkanten te blokkeren. Deze high-definition lenstechnologie vermindert schittering drastisch, zorgt voor helderheid en verbetert kleuren zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

Deze bril is licht van gewicht, en bestand. Je zult niet eens merken dat je hem draagt.
U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over vermoeidheid en migraine als u een NightGuide HD-bril gaat gebruiken!

Uit een recent onderzoek is gebleken dat de kans op ongevallen in het donker acht keer zo groot is, omdat de bestuurder op de weg meestal niet goed kon zien.

De bril werd ontworpen met anti-glare lenzen om de belasting voor de ogen te verminderen.

Meer informatie: www.nightguidehd.com

Kosta redactie