Golf European Tour komt naar de Costa

6 Oktober 2017

golf-european-tour-komt-naar-de-costa-1

De Andalucía Valderrama Masters wordt van 19-22 oktober a.s. gehouden bij Real Club Valderrama, de gerenommeerde golfclub in de provincie Cádiz. De golfwedstrijd wordt georganiseerd door de Sergio García Foundation. De top van de Europese golfers zal hier aan meedoen.

 

Real Club Valderrama

De wereldberoemde Real Club Valderrama is naar zeggen van Golf Magazine dit jaar opnieuw opgenomen bij de honderd mooiste en beste banen van de wereld en is een begrip in de golfwereld.

In 1985 werd de Club Valderrama opgericht, het ontwerp van de golfbaan is verzorgd door Robert Trent Jones. De baan is een uitdaging voor iedere golfer. Het heeft een zeer origineel ontwerp en is goed onderhouden. De Golfclub Valderrama is bekend van de Ryder Cup van 1997, de eerste die gehouden werd op het Europees vasteland. De Volvo Masters, een van de meest prestigieuze golfcompetities op Europees niveau, zijn hier bovendien jaar na jaar gehouden.
De prijs om bij Valderrama te kunnen spelen ligt rond de 350 euro.

 

Het wedstrijdprogramma

Het programma voor de Andalucía Valderrama Masters gaat van start met trainingssessies op maandag 16 en dinsdag 17 oktober, op woensdag 18 oktober vindt er een PRO-AM plaats. Vanaf donderdag 19 oktober tot en met zondag 22 oktober worden de wedstrijden gehouden, met op de 22e bovendien de officiële prijsuitreiking. Voor meer details over het programma kunt u de volgende site bezoeken: http://www.andaluciavalderramamasters.com/es/programa

 

Sergio García, één van de belangrijkste spelers van de Andalucía Valderrama Masters

De 37-jarige golfprofessional uit Castellón (regio Valencia), Sergio García, staat momenteel op de zesde plaats in de golfwereld ranglijst en is een van belangrijkste ambassadeurs van Spanje in het buitenland. Hij behaalde het zeer gewilde ‘green jacket’ bij de Masters de Augusta. Sergio García staat bekend als ‘el niño del golf’ vanwege zijn toewijding aan de golfsport. Valderrama betekent veel voor García, het is zelfs een van zijn favoriete golfbanen. Sergio García zal tijdens de Andalucía Valderrama Masters meedingen naar het prijzengeld dat in totaal 2 miljoen euro bedraagt.

Meer sterren die meedoen aan de wedstrijd zijn onder anderen John Rahm en Joost Luiten.


De toeschouwers

Als u als toeschouwer deze bijzondere wedstrijd binnenkort bij Valderrama wilt meemaken, dan kunt u online, telefonisch of bij de club zelf nog proberen kaarten te bemachtigen. Jongeren tot 16 jaar hebben gratis toegang. De toegangsprijs per dag per persoon varieert van 20 tot 30 euro. Ook kunt u een entree voor de hele week nemen voor 65 euro. Via deze link vindt u de diverse opties: http://www.andaluciavalderramamasters.com/es/publico-general.
VIP-kaarten zijn op aanvraag verkrijgbaar via de website. De prijzen zijn opvraagbaar.

De contactgegevens: Avda Los Cortijos s/n, 11310 Sotogrande (Cádiz),
T: (+34) 956 791 200, E: masters@valderrama.com,
W: http://www.valderrama.com/es/

 

U als vrijwilliger bij de Andalucía Valderrama Masters

U kunt zich ook opgeven als vrijwilliger tijdens de golfwedstrijd bij Valderrama. Na inschrijving ontvangt u de officiële kleding die bij het evenement hoort, alle maaltijden worden verzorgd, u kunt vrij parkeren én u maakt kans op vrijkaarten om de baan te spelen vanaf de maandag na de wedstrijd. De vrijwilligers kunnen zich via het volgende contactformulier opgeven: http://www.andaluciavalderramamasters.com/es/voluntarios

Als golfliefhebber is dit uw kans om pro’s te volgen, zoals het nieuwe Spaanse supertalent John Rahm, en om een prachtige baan in Andalusië te spelen.

Kosta redactie