Gratis pizza actie loopt volledig uit de hand

7 Oktober 2018

gratis-pizza-actie-loopt-volledig-uit-de-hand-1In Rusland kwam de gekende pizza keten “Domino´s pizza” met wel een zeer bijzondere campagne.

In Rusland kon je bij Domino´s pizza levenslang gratis pizza´s krijgen als je een permanente tattoo liet zette van hun logo. De tattoo moest duidelijk zijn en op een zichtbare plaats gezet worden. En hoewel de keten dacht dat niet veel mensen dit zouden doen, lieten duizenden mensen een tattoo zetten van het blauw/rode dominosteentje.

Door het enorme succes besloot de keten toch nog wat regels toe te voegen. Zo konden alleen de eerste 350 mensen gratis pizza´s voor het leven winnen, ze moesten dit dan ook kunnen bewijzen dat ze eerst waren. Ook moest het plaatje minimaal 2 centimeter hoog zijn. En ook al is de campagne al gestopt, toch blijven mensen foto´s plaatsen van hun tattoo in de hoop om toch nog een levenslang gratis pizza abonnement te krijgen.

Misschien niet het slimste idee van de Russische domino, maar al de mensen die hieraan meededen lopen nu wel met hun logo rond. Gratis reclame noemen we dat!

Kosta redactie