Herfstmode trends

9 Oktober 2018

herfstmode-trends-1Met de herfst in aantocht, wordt het stilaan tijd om de trends van dit najaar te bespreken. Er zitten een paar trends bij die in de zomer al te zien waren, maar ook trends die verrassend nieuw zijn.

Één van die nieuwe trends is trainingsbroeken met een hak, het klinkt vreemd en ook al zijn er beroemdheden die dit al hebben uitgetest in de zomer, toch is het pas een echte trend voor de herfst.

Het beste is om een trainingsbroek aan te trekken met vanonder een elastiek en langs de zijkant langs beide kanten een streep, dit gecombineerd met een naaldhak eronder.

Een andere gekke trend is een overall. Wel een beetje opgedirkt, met vanonder een elastiek en hier en daar een zakje met een rits of een embleempje erop. Ze zouden je slanker maken en je benen langer laten lijken, dus als dat iets is dat je wil bekomen, probeer het dan zeker eens uit!

Een andere trend die stilaan vorm krijgt, zijn de schoenen met een sok. Dan hebben we het niet over een schoen en een sok, neen een schoen met een sok eraan vast. Het zijn gewone lage sportschoenen, met een elastische band boven de schoen.

Een van de trends die deze zomer al gestart werd zijn de dierenprints. Een bloesje met panterprint of een tas met zebrastrepen erop. Het is weer helemaal populair en we zullen deze prints vaak terugzien dit najaar.

Een andere trend die deze zomer al iets of wat is gestart zijn zakjes. Broeken met veel zakken of jassen met overal zakken. Misschien zelfs een rugzak vol zakken? Zakken, zakken en nog eens zakken. Deze herfst heb je genoeg plek om je telefoon en portemonnee weg te stoppen.

Kosta redactie