Herfstmode volgens je sterrenbeeld

21 Oktober 2018

herfstmode-volgens-je-sterrenbeeld-1Ooit al eens gedacht dat je je kan kleden naar wat je sterrenbeeld over je zegt? Zo zou elk sterrenbeeld zijn eigen stijl hebben en kan je iemand zijn sterrenbeeld aflezen aan de manier hoe hij of zij zicht kleedt.

Als ram draag je het beste disco-geïnspireerde kleding. Zilver en met veel glitters! Draag eens een metalen jurk met lange mouwen of accentueer met een gespiegelde handtas.

Als stier kies je het beste voor geruite pakken, felle kleuren en een uitgebreid kleurenpalet.

Tweelingen dragen best kleur op kleur op kleur. Combineer kobaltblauwe kousen met een geprinte jurk. Fleur basis denim op met een pop van goudsbloem. Beschouw deze trend als een moderne update van de “mood ring” van toen je klein was.

Een leeuw draagt het best al zijn vrienden of prints, maar niet in de basiskleuren die we van de dierenprints gewend zijn. Doe eens avontuurlijk en kies voor een zwart met gele zebraprint.

Een tip voor de maagden, vertoon uw modegevoel met kant. Traditionele patchwork prints zijn ook een passende stijl voor uw veelzijdige persoonlijkheid en dynamische interesses.

De mode voor de weegschaal kan je in 1 woord omschrijven: roos. Hoe meer en hoe feller hoe beter!

Schorpioen gaan het best eens winkelen voor een opvallende en jaren 90 geïnspireerde zonnebril.

Een boogschutter kan alles kwijt in zijn of haar enorme rugzak of handtas die ze volgens hun horoscoop moeten kopen.

De steenbokken onder ons trekken best een sexy pak aan, in eenvoudige kleuren, maar uitermate verleidelijk en sexy.

De waterman mag terug in de tijd gaan tot de jaren 80, want daar is waar je je mode op zou moeten reflecteren.

Vissen kiezen dan weer beter voor alles dat holografisch is, alles met dit patroon of kleuren op is voor jou in de wieg gelegd deze herfst.

De kreeft draagt het best heel grote jassen, met veel wol of veren is, zodat het goed bol staat. Ook veel verschillende lagen en verschillende kleuren is een must voor de kreeft.

Misschien wel gek om je kledingkeuze te reflecteren op je horoscoop, maar wel eens leuk om te zien hoe je je zou moeten kleden volgens het universum.

Benieuwd wat ze nog meer gaan bedenken.

Kosta redactie