Het cocktail-seizoen is aangebroken

25 Juni 2018

het-cocktail-seizoen-is-aangebroken-1Spanje en zijn stranden, de perfecte plek voor een lekkere cocktail. Maar wanneer het cocktail-seizoen er aankomt, dan zijn er ook meer toeristen. Wat betekent dat er handen te kort zijn achter de bar.

Om dit probleem op te lossen heeft de horeca een oplossing gevonden. Voor de cafés en festivals zijn er nu ook cocktails op vat. En wat is de beste cocktail? Eentje die niet naar je hoofd stijgt!

Op grote evenementen komen ze aan de bar handen tekort. Met onze kant-en-klaar-cocktails kunnen ze tot 8 keer sneller bedienen. Nog voor de zomer lanceren we ook partyboxen voor bij u thuis”, zegt Jurgen Nobels van start-up Dorst. Een andere start-up, Drink It Fresh, lanceert diepgevroren cocktailmixes. “Die bevat alle ingrediënten voor uw mojito & co: vers limoensap, rietsuiker, infusie van munt en muntblaadjes. De barman schept een lepel in een glas en moet er alleen rum bijdoen.”

Een ander slim en efficiënt idee voor op ons terras komt van twee studenten. Jorgo Struyve en Nicolas Destoop maken ijsjes met alchohol, zoals gin-tonic-sorbet of Roomijs met koffie en amaretto.

We zijn er dus helemaal klaar voor! En jullie? Hebben jullie al zin in een lekkere sex on the beach of een verfrissend waterijsje van limoen likeur?

Kosta redactie