Het weer in Málaga voor dit weekend

12 Januari 2019

het-weer-in-malaga-1We hebben de afgelopen week een opmerkelijk koudere week gehad in Málaga. Er werd zelfs over een koudefront gesproken alhoewel het zo ver nog niet gekomen is. Daarvoor was de periode te kort en waren de minima nog niet voldoende gezakt.

Tot en met vrijdag hadden we een koude week, maar dit weekend komt daar stilaan verandering in. We zullen kunnen genieten van een weekend waarbij over het algemeen stabiel, rustig en zonnig weer wordt verwacht in de provincie van Málaga.

De maximum temperaturen zullen over het weekend en op maandag weer gaan stijgen. Zoals gebruikelijk is voor deze tijd van het jaar wordt het zeer zonnig en rustig, met koude en dauw in de ochtend maar met vrij aangename temperaturen op de centrale uren van de dag. Er zal weinig bewolking zijn en we zullen heldere luchten krijgen.

Aan de Middellandse-zeekust zal er in de namiddag meer bewolking opkomen maar zonder neerslag. Temperaturen zullen stijgen met een maxima van 16 graden en een minima van 8 graden.

Het perfecte weekend om een leuke uitstap te plannen dus!


Indien u de weersvoorspelling wilt weten voor uw locatie volg dan de onderstaande link naar de officiële website van AEMET: http://www.aemet.es/es/eltiempo/prediccion/municipios/malaga-id29067

Kosta redactie