Horlogetrends voor dit najaar

25 Oktober 2018

horlogetrends-voor-dit-najaar-1Horloges zijn een leuk accessoire. Er zijn zo veel varianten, kleuren en groottes dat het soms moeilijk wordt om het perfecte horloge te vinden.

Voor dit najaar is het belangrijk dat je het simpel houdt, niet te opzichtig. Ook de kleur speelt een grote rol, aardse en natuurlijke kleuren zijn erg in, net zoals zilver of witgoud. Kleine en fijne horloges met niet te veel opsmuk aan het horloge zijn ook populair. Hou het dus simpel.

Digitale en smartwatches zien we ook overal opduiken. De vraag hiernaar is alleen maar groter geworden, en het lijkt erop dat het alleen maar zal blijven toenemen.

Een ander horloge dat het goed doet zijn horloges met natuurlijke elementen. Zoals horloges met een leren band of helemaal uit hout. Houten horloges zijn over de jaren alleen maar populairder geworden en ook dit najaar zullen ze niet ontbreken.

Door al de technologie zijn er wel steeds minder mensen die een horloge dragen en steeds meer mensen die de tijd in de gaten houden met hun mobiel. Voor de mensen die dan toch een horloge dragen, dragen de meeste mensen een smartwatch.

Kosta redactie