Horoscoop horoscoop-voor-de-maand-augustus-1 
voor de maand augustus

1 Augustus 2018

(01.08. tot 31.08.2018)

 

 

 

 

Leeuw horoscoop-voor-de-maand-augustus-2
(24 juli t/m 23 augustus)

Een vrij lusteloze maand voor dit sterrenbeeld en zelfs een kleine crisis in de huidige relatie. Daarom niet getreurd Leeuw, er is nog genoeg om u over te verheugen in de nabije toekomst, maar voorlopig is alles enigszins in mineur. Overweeg een herinrichting van uw geestelijk leven.

 

 

Maagd horoscoop-voor-de-maand-augustus-3
(24 augustus t/m 23 september)

Gewichtige bedenkingen uwerzijds zorgen voor enige veranderingen betreffende de dagelijkse bezigheden. De sterren staan gunstig maar niet iedereen is het eens met uw kritiek. Waak voor zelfoverschatting, als u boter op uw hoofd heeft, kan het nu gaan smelten.

 

 

Weegschaal horoscoop-voor-de-maand-augustus-4
(24 september t/m 23 oktober)

Deze maand wordt u door omstandigheden gedwongen tot een irreële hoeveelheid optimisme; pas daar voor op. Uw deugden worden danig op de proef gesteld, maar problemen moeten toch echt aangepakt worden. Koop ook een nieuw brillendoosje en vergeet niet de heggenschaar te slijpen.

 

 

Schorpioen horoscoop-voor-de-maand-augustus-5
(24 oktober t/m 22 november)

Gegronde gissingen en redelijke waarschijnlijkheden wijzen op een uiterst bevredigende maand voor Schorpioen. Er staat u slechts een onheuse behandeling te wachten in een niet nader te noemen kledingzaak. Ga voor lichamelijke ontspanning eens langs de eblijn wandelen.

 

 

Boogschutter horoscoop-voor-de-maand-augustus-6
(23 november t/m 22 december)

Uw sappige geestigheden vallen niet bij iedereen in de smaak, denk daar aan. Desondanks schildert het penseel van de liefde een uiterst bevredigend landschap waarin u zich moeiteloos zult voortbewegen. Vergeet niet af en toe wat stof te zuigen.

 

 

Steenbok horoscoop-voor-de-maand-augustus-7
(23 december t/m 20 januari)

Uw ziel zit momenteel te diep in de kerker van uw lichaam. Daarom niet getreurd, want dit is een goede maand om enige gestolde gedachten aan het brein te ontworstelen. Besteed ook wat meer aandacht aan uw partner en tracht iets meer gelukshormonen te produceren.

 

 

Waterman horoscoop-voor-de-maand-augustus-8
(21 januari t/m 18 februari)

Het wordt tijd om oude kennissen op te zoeken, daar kan iets moois uit groeien op sensueel gebied. Mocht het niet lukken, kijk dan eens op het internet, men moet uiteindelijk roeien met de riemen die men gekocht heeft.

 

 

Vissen horoscoop-voor-de-maand-augustus-9
(19 februari t/m 20 maart)

Er worden emoties gedeeld waardoor de pijn in uw hart stukje bij beetje wordt geheeld. Dit is grotendeels te danken aan de planeet Neptunus, dus denk daar eens aan als u ’s nachts omhoog kijkt. Vergeet niet de stressin balans te brengen met uw woonomgeving.

 

 

Ram horoscoop-voor-de-maand-augustus-10
(21 maart t/m 20 april)

U heeft een uitstekende maand achter de rug Ram, ga zo voort, de planeten staan deze maand uitermate gunstig voor dit sterrenbeeld.
Door niet in de modder te lopen krijgt u ook meer vaste grond onder de voeten. Koop een kraslot op de veertiende augustus.

 

 

Stier horoscoop-voor-de-maand-augustus-11
(21 april t/m 21 mei)

Vergeet niet de loodgieter te bellen, het zal uw woongenot ten goede komen. Er zijn ook enige afspraken te maken op zakelijk gebied, stel dat niet uit. Assertief gekwinkel kan voorlopig beter achterwege gelaten worden. Verder zit u goed in uw vel dankzij het wortelchakra.

 

 

Tweelingen horoscoop-voor-de-maand-augustus-12
(22 mei t/m 21 juni)

Tsja Tweeling, dat was een beetje klunzig die laatste dagen van juli, u weet zelf wel waar we hier op doelen. Een reden te meer om deze maand met frisse moed aan de slag te gaan. Er zit veel meer in u dan u zelf denkt, dus laat die negatieve energie maar los.

 

 

Kreeft horoscoop-voor-de-maand-augustus-13
(22 juni t/m 23 juli)

U laat zich verbaal iets te vaak in een hoek drukken, pas daar voor op en tracht het profileringsgebied te vergroten, dan komt de rest vanzelf. Een cursusje boetseren kan ook nuttig zijn om deze maand vorm te geven of maak anders een spirituele reis naar de Spaanse binnenlanden.

Kosta redactie