Horoscoop horoscoop-voor-de-maand-juli-1 
voor de maand juli

1 Juli 2018

(01.07. tot 31.07.2018)

 

 

 

 

Kreeft horoscoop-voor-de-maand-juli-2
(22 juni t/m 23 juli)

De aanschaf van een mosterdkleurig tapijt, mits kamerbreed, zal u aanzienlijk meer woongenot verschaffen. U vindt het moeilijk bepaalde dingen los te laten maar overtollige ballast schept onrust in het gemoed. Alles gaat voorbij, ook het verkeer, enige voorzichtigheid is dus geboden bij het gebruik van een zebrapad.

 

 

Leeuw horoscoop-voor-de-maand-juli-3
(24 juli t/m 23 augustus)

Begin een romantische avond eens met een gepocheerd varkenswangetje, je weet nooit waar het toe leiden kan, maar af en toe moet men ook culinair buiten de doos denken. Een cursusje omgangskunde is geen weggegooid geld, zeker niet deze maand. Het geluid van ritselende rietkragen zal helpen uw assertiviteit te vergroten.

 

 

Maagd horoscoop-voor-de-maand-juli-4
(24 augustus t/m 23 september)

Begeef u eens in de maagdelijke schoonheid van de Spaanse natuur. Een verblijf tussen sjirpende krekels en zingende vogels kan wonderen doen. Tracht het onbereikbare te vermijden en ga voor het haalbare. Een onsje minder pluriformiteit is ook gewenst en verder is contact met de overburen voorlopig zeer ongewenst.

 

 

Weegschaal horoscoop-voor-de-maand-juli-5
(24 september t/m 23 oktober)

De naakte feiten zoals ze er nu bij liggen moeten nodig van een jasje voorzien worden. Neem niet teveel hooi op uw vork deze maand, de sterren waarschuwen daarvoor. Het reducerend principe behoeft ook enige aandacht, evenals de hulpvaardige medemens die onlangs de liftdeur voor u openhield. Leg uw woorden op een weegschaal alvorens een gesprek aan te gaan in uw werkomgeving. 

 

 

Schorpioen horoscoop-voor-de-maand-juli-6
(24 oktober t/m 22 november)

Pas op voor een bezwaard gemoed, Schorpioen. Dat het vorige maand niet lukte met een Waterman wil niet zeggen dat voor u geen romantiek is weggelegd. De toekomst lacht u tegemoet en deze maand brengt veel positieve energie, waardoor  geestelijke opknapping nieuwe vooruitzichten biedt. Pas wel op voor de schone schijn van de toekomst. 

 

 

Boogschutter horoscoop-voor-de-maand-juli-7
(23 november t/m 22 december)

Richt uw pijlen deze maand op de toekomst, maar pas op niet het doel voorbij te schieten. Uw liefdesleven heeft behoefte aan een gebundelde combinatie, u weet zelf wel hoe daar een invulling aan te  geven. Hanteer ook een  nieuwe ondergrens en laat de rest over aan de sterren, daar staat het uiteindelijk allemaal in geschreven.

 

 

Steenbok horoscoop-voor-de-maand-juli-8
(23 december t/m 20 januari)

U bent iets te bokkig momenteel, dus tracht wat meegaander te zijn. Dat men u af en toe verkeerd inschat is onvermijdelijk, je kunt het nu eenmaal niet iedereen naar de zin maken. De derde week van deze maand zal een belangrijk bericht in uw brievenbus gestopt worden. Uranus blijft tot 2026 in het teken Stier, houd daar rekening mee.

 

 

Waterman horoscoop-voor-de-maand-juli-9
(21 januari t/m 18 februari)

Laat uw fijngevoelige inborst  niet met de realiteit aan de haal gaan. Een zwarte kat zal deze maand uw pad kruisen, maar hecht daar verder geen waarde aan. De individualisering van de samenleving speelt u parten. Doe daar wat aan en wordt desnoods lid van een gerenommeerd clubje met zielsverwanten.

 

 

Vissen horoscoop-voor-de-maand-juli-10
(19 februari t/m 20 maart)

Zwem niet altijd tegen de stroom in Vis, dat vergt teveel energie. Ons lichaam bestaat voor tachtig procent uit water dus zoudt u zich wat vaker in uw element moeten voelen. Maak gebruik van een constructief en creatief groeiproces, maar als dat niet lukt, ga dan een rondje fietsen. Koop op de twaalfde van deze maand een lot met nummer 5. 

 

 

Ram horoscoop-voor-de-maand-juli-11
(21 maart t/m 20 april)

Doe wat aan uw garderobe Ram, het oog wil ook wat, dus stap kleurig de zomer in. Voeg tevens nu de daad bij het woord, u weet zelf donders goed welk woord hier bedoeld wordt. Juli zal eindelijk brengen waar u al zo lang op gewacht heeft, maar bedenk wel dat niet alles oplosbaar is en dan hebben we het hier niet over de twee schepjes suiker in de thee.

 

 

Stier horoscoop-voor-de-maand-juli-12
(21 april t/m 21 mei)

U baalt als een stier, maar dat is gelukkig van voorbijgaande aard. Wees vooral niet te flexibel deze maand, dat veroorzaakt slechts spierpijn. Er zijn enige zaken die dringende aandacht behoeven, doe daar wat aan Stier, we hebben het hier niet over het vloerkleedje in de badkamer, dat weet u zelf ook wel. Een bezoek aan de kapper is ook gewenst.

 

 

Tweelingen horoscoop-voor-de-maand-juli-13
(22 mei t/m 21 juni)

Tracht dartel, snaaks en onbeschroomd van deze maand te genieten, het geluk ligt nu voor het oprapen. Een goede kennis verveelt u met gezemel over lichamelijke ongemakken, maar negatieve emoties moeten zoveel mogelijk vermeden worden. U bent zowel een doener als een denker, maar doe wat aan uw smetvrees. 


Kosta redactie