Horoscoop horoscoop-voor-de-maand-juni-1 
voor de maand juni

1 Juni 2018

(01.06. tot 30.06.2018)

 

 

 

 

Tweelingen horoscoop-voor-de-maand-juni-2
(22 mei t/m 21 juni)

Een hervestigingsquotum zal uw zakelijke belangen de juiste impuls geven. Overigens wordt u geplaagd door warrige gevoelens, dus een kranig optreden is gewenst, desnoods met de hulp van een opruimcoach.Met de romantiek is het nog povertjes gesteld maar dat heeft te maken met een verkeerd optreden uwerzijds de afgelopen maand.

 

 

Kreeft horoscoop-voor-de-maand-juni-3
(22 juni t/m 23 juli)

Beteugel deze maand uw neiging tot overdreven optimisme. Er staat een innovatieve periode voor de deur en daar zult u beide handen vol aan hebben. Het bijwonen van een impulsklasje zal de negatieve invloed van de planeet Saturnus enigszins beteugelen. De cognitieve resonantie tussen u en uw partner behoeft ook enige aandacht.Leeuw horoscoop-voor-de-maand-juni-4
(24 juli t/m 23 augustus)

Het creëren van een geperverteerde werkelijkheid draagt niet bij tot de gemoedsrust, waar bent u in hemelsnaam mee bezig, Leeuw, u zou beter moeten weten. Als men te hoog grijpt in dit leven wordt het tijd voor een groeiverzekering. Er komt een keerpunt omstreeks de vijftiende van deze maand, maar het is nog niet duidelijk op welk gebied dit zal zijn.

 

 

Maagd horoscoop-voor-de-maand-juni-5
(24 augustus t/m 23 september)

Door het afnemen van de kosmologische constante is uw sterrenbeeld deze maand ietwat wispelturig. Men begrijpt soms niet waar u heen wilt, wees dus wat duidelijker. Mobiliseer uw krachten en geef het beste van uzelf. Venus zorgt voor een tamelijk wanordelijk liefdesleven en een serieuze verhouding is zeer zeker niet aan de orde.

 

 

Weegschaal horoscoop-voor-de-maand-juni-6
(24 september t/m 23 oktober)

Pas op voor het absorberen van teveel nieuwe informatie, stoutmoedig voorwaarts en onbeschroomd genieten is het motto voor deze maand. Ook een nieuwe garderobe zal zijn nut bewijzen, maar pas op voor hemden met dubbele boorden of Bretonse horizontaal gestreepte truitjes. Besluit een romantisch avondje met een kelkje kwieke omfietsprosecco. 

 

 

Schorpioen horoscoop-voor-de-maand-juni-7
(24 oktober t/m 22 november)

Dit is een gunstige maand voor uw carrière, maar mocht u de pensioengerechtigde leeftijd reeds bereikt hebben, concentreer u dan op de deconstitutionalisering van het denkvermogen. Voor de kwetsbare Schorpioen is een Steenbok de juiste partner, behoort u meer tot het strijdbare type, zoek dan het gezelschap van een Waterman.

 

 

Boogschutter horoscoop-voor-de-maand-juni-8
(23 november t/m 22 december)

Geef niet altijd ongevraagd uw mening, Boogschutter, maar verknoei ook geen tijd met het luisteren naar mensen die niets te vertellen hebben. Neem tevens uw acceptatiecriteria eens onder de loep. U bent een beweeglijk type, houd daar rekening mee als u nieuwe kleren koopt. Begin de dag, indien mogelijk, met een duik in het zwembad.

 

 

Steenbok horoscoop-voor-de-maand-juni-9
(23 december t/m 20 januari)

Laat u niet meesleuren in de dagelijkse maalstroom van sociale verplichtingen. Ledig uw rugzakje en denk alternatief zonder het te zijn, dat voorkomt moeilijkheden met zij die u na aan het hart liggen. De kernboodschap deze maand is dat je het uiteindelijk helemaal zelf moet doen, waardoor een bezoek aan de bouwmarkt onvermijdelijk is.

 

 

Waterman horoscoop-voor-de-maand-juni-10
(21 januari t/m 18 februari)

Positieve vibraties  en onbekommerd genot zijn uw deel de komende weken. Geen gezemel en gezeur, niet op uw werk en zelfs niet in huiselijke kring. Volop genieten dus en lap het principe van polariteit aan uw laars of pantoffel. Enige dankbaarheidsoefeningen kunnen onbekommerd uitgevoerd worden voor al het moois dat deze maand op uw pad komt.

 

 

Vissen horoscoop-voor-de-maand-juni-11
(19 februari t/m 20 maart)

Indien u uw gal wilt spugen, overweeg dan de aanschaf van een kwispedoor. Pas op voor het ethisch nihilisme dat aan uw ziel knaagt. Verder gaat alles naar wens, zolang u aan de juiste knoppen blijft draaien. Sta wel even stil bij die ongelukkige opmerking die u eind vorige maand  maakte. Het is nog niet te laat om de schade hiervan te herstellen. 

 

 

Ram horoscoop-voor-de-maand-juni-12
(21 maart t/m 20 april)

Stap positief vibrerend deze maand tegemoet en alles zal van een leien dakje lopen. Uw eetgewoontes behoeven enige aandacht de laatste twee weken van juni en dan hebben we het hier niet over foutief hanteren van het eetgerei. Er bevindt zich een nieuwe potentiële partner in uw omgeving, maar of het wat wordt ligt geheel en al aan uzelf.

 

 

Stier horoscoop-voor-de-maand-juni-13
(21 april t/m 21 mei)

Mocht u zich vervelen, gooi het dan eens over een andere boeg. Er is belangstelling voor uw persoon vanuit een onverwachte hoek, dus tracht er iets moois van te maken. Kijk ook wat minder in de multomap en koop een lot dat begint met nummer drie. Een reisje naar het noordwesten kan voor een verrassing zorgen.

Kosta redactie