logo

Nageltrends voor deze zomer!

je-nagels-klaar-voor-de-zomer-1

De grote trend van dit moment als het over nagels gaat zijn de ‘nude’ nagels. Deze trend gaat al enkele zomers mee en blijft een succes, ook het komende seizoen. Ga voor zachtroze tinten of melkwit. Kies voor beige of taupe. Lichte kleuren doen het altijd goed in de zomer.

Ook de metallic- en glitternagels zijn nog steeds van de partij. De jaren ‘80 blijven hier hun invloed hebben. Vooral goud en zilver zijn populair deze zomer.

We zien het wel wat minder overdadig dan in de jaren ‘80.Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om één nagel in goud, zilver of metallic te doen en de rest sober te houden in een ‘nude’ kleur. Hetzelfde geldt voor de glitternagels.
Bling bling mag natuurlijk, maar is misschien meer iets voor een avondje uit of een speciale gelegenheid.

Dé trend deze zomer is, hoe kan het ook anders, geel! Niet alleen op je nagels maar ook in de modecollecties gaan we veel geel zien. Let er wel op dat je kiest voor frisgeel, zoals citroengeel. Ook vrolijke kleurtjes als Barbie roze en fris sinaasappeloranje doen het goed dit seizoen.

Voor wie van Nail Art houdt kunnen we de tip geven om het bescheiden en elegant te houden. Zoals hierboven reeds opgemerkt, zien we dat grote merken ervoor kiezen om een basiskleur te nemen en slechts één detail voor één nagel te veranderen. Less is more.
NB: Let op met bloemenpatronen, deze trend is voorbij!

 

Maak je voeten klaar voor de zomer!

je-nagels-klaar-voor-de-zomer-2

De lente is in het land en de zomer nadert, dus het is weer tijd om de sandalen tevoorschijn te halen. Je voeten hebben alweer een tijdje geen zon gezien, maar met zon krijg je ze weer in topconditie en kun je stralend de zomer in.

Voordat je aan de slag gaat is het belangrijk om je voeten een lauwwarm bad te geven. Laat ze weken in een badje en neem dan een scrub om de dode huidcellen te verwijderen. Spoel ze daarna af en ga aan de slag met een puimsteen of een mesje om eelt te verwijderen. Knip je nagels en maak de randjes van je nagels goed schoon.

Na het verwijderen van eelt is het een goed idee om je voeten met een voetencrème of olie goed in te masseren. Dan is het nu tijd om een zomers kleurtje te kiezen voor op je nagels!