RICE – de lente op je bord

26 Maart 2019

kosta-trends-rice-de-lente-op-je-bord-1

RICE is een Deens bedrijf dat bekend staat om kleurrijke melamine, handgemaakte manden, opbergruimte en handgeglazuurd serviesgoed. De ontwerpen zijn gemaakt met een vrolijke geest en met veel details. De droom van RICE is om uw dagelijks leven kleurrijker te maken - bij het wassen, schoonmaken, bakken en ontspannen in uw huis…

RICE draait allemaal om plezier, funkiness en functionaliteit waarbij met het hart wordt gewerkt. Bij RICE zorgen ze ervoor dat ze de internationale normen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen volgen. De meeste van hun producten worden gemaakt door werknemers in derdewereldlanden en alle producten worden gemaakt met respect voor mensenrechten, gezonde arbeidsomstandigheden en zonder gebruik van kinderarbeid.

Als je al uitkijkt naar de lente dan zijn hun serviezen echt iets voor jou. Met hun vrolijk kleuren en tekeningen brengen ze het zonnetje in huis. Kies de kleuren en/of motieven die bij jou en je interieur passen en combineer naar eigen keuze. Je kan kiezen uit verschillende borden, kommen, glazen en bestek, kortom, alles om je tafel klaar te maken voor de lente.

Meer informatie: www.ricebyrice.comKosta redactie