Kosta Trends kosta-trends-van-de-maand-augustus-1
van de maand augustus

1 Augustus 2018


 

 

 

De bamboe tandenborstel

kosta-trends-van-de-maand-augustus-2

De laatste tijd is er veel te doen rond het verminderen van plastic in het milieu. Onze tandenborstels maken 1% uit van het plastic dat in zee terecht komt. Met deze tandenborstel kan iedereen een handje helpen aan het milieu. De tandenborstel is gemaakt van 100% bamboe, wat biologisch afbreekbaar is en de zachte borstelharen, gemaakt van nylon, bevatten geen BPA (bisphenol A). De tandenborstel bevat 95% minder plastic dan een gewone tandenborstel, poetst even goed en gaat even lang mee als elke andere tandenborstel. Ook de verpakking is recycleerbaar en composteerbaar, wat nog een extra voordeel is voor het milieu. De bamboe tandenborstel ziet er ook heel leuk uit met zijn natuurlijke uitstraling. Waar wachten jullie nog op, ze zijn online te bestellen.

Meer informatie: www.natur-brush.com

 

 

Droge olie van Cîme

kosta-trends-van-de-maand-augustus-3

Deze olie kan gebruikt worden voor alle delen van het lichaam. Het revitaliseert de huid, verzorgt je nagels, voedt je haren en nog veel meer. Wie wil er nu niet zo een product in huis? Daar komt dan nog bij dat het gemaakt is van natuurlijke, biologische en doeltreffende ingrediënten. De olie komt in een mooi flesje met spray, wat het gemakkelijk maakt om het product aan te brengen en wat ook leuk staat in de badkamer. Het is een droge olie waardoor je huid niet vettig en plakkerig aanvoelt. Gebruik de olie na het douchen of doe een paar druppels bij je dag- of nachtcrème. De olie trekt snel in de huid en maakt dat deze mooi gaat glanzen. Het is een product dat multifunctioneel en snel in het gebruik is.

Meer informatie: www.cime-skincare.com


 

Rosefield horloges

kosta-trends-van-de-maand-augustus-4

Of het nu is om op tijd op je afspraak met vriendinnen of voor het werk te komen, een mooi en goed horloge komt steeds van pas. Niet alleen helpt het je om overal op tijd te zijn, het is ook een mooi accessoire bij je outfit. Met de horloges van Rosewood zit je zeker goed. Ze zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo elegant, net zo veelzijdig. Rosefield produceert horloges met een avant-gardistische modestijl, waar het klassieke wordt gemengd met
het moderne. Bij deze horloges komen vorm en functionaliteit samen en mengt Amsterdam zich met New York. Ze combineren enerzijds Nederlands minimalistisch design en anderzijds hedendaagse New Yorkse mode-esthetiek. Het resultaat is een serie trendy horloges die een onverwachte touch bieden om uw stijl te accentueren.

Meer informatie: www.rosefieldwatches.com

 

 

Het zonnetje in huis

kosta-trends-van-de-maand-augustus-5

Ook al hebben we het zonnetje hier in Spanje heel vaak in huis, ook in het decor van 2018 mag ze niet ontbreken. De zogenaamde zonnespiegels komen uit de tijd van Louis XIV van Frankrijk, die ook bekend stond als de Zonnekoning. Het verhaal gaat dat hij elke ochtend in de spiegel keek, zodat zijn hoofd het middelpunt van de zonnestralen van de spiegel was. Van rotan of metaal, de zonnespiegel is weer helemaal in. Deze spiegel zorgt voor een exotische vibe en brengt letterlijk de zon in huis. Met dit decoratiestuk heb je de zon het hele jaar op elk moment van de dag in huis. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen, gemaakt uit verschillende materialen. Kies wat het beste past bij jouw interieur. Heel handig om te checken of je haar nog goed zit,voordat je weggaat.

Meer informatie: www.trendbible.com

Kosta redactie