Lezersbrieven

15 Oktober 2020

lezersbrieven-1Vanaf deze maand stellen wij onze lezers in staat om in een korte e-email van ongeveer 150 woorden een positieve of negatieve ervaring kenbaar te maken in de Kosta.

Uit de e-mails die wij ontvangen maken we een selectie die we dan in de eerstvolgende Kosta plaatsen. Wegens plaatsgebrek moeten we natuurlijk een keuze maken waarover helaas geen verdere correspondentie mogelijk is.

Uw brief kunt u sturen naar: brievenbus@kostanieuws.com

 

Hieronder volgen reeds twee brieven die wij de afgelopen weken ontvingen:

Beste Kosta,

Ik woon nog niet zo lang in Mijas maar het verbaast mij dat bijna iedere morgen een man van de gemeentereiniging met een bladblazer een vreselijk lawaai maakt bij ons in de buurt.

Ik ben hier voor mijn rust gekomen en wordt nu iedere morgen wakker gemaakt door het lawaai van een bladblazer. Er moet toch wel een rustiger manier zijn om bladeren van de straat te halen.

Verder is het moeilijk om Nederlandse kranten en tijdschriften te kopen maar dat heeft misschien te maken met het virus dus daar wil ik niet over klagen.

Het is wel fijn wonen hier en ik lees iedere maand met plezier uw mooie blad.  

Groetjes,

Evelien Bertels

 

Hallo Kosta,

Ik schrijf om u te zeggen dat Spanje een prachtig land is. Ik woon in Málaga en daar is altijd wat te doen, je kunt er ook mooi wandelen.

Er zijn veel mensen die klagen in de Engelse bladen die ik lees maar zelf ga ik op Spaanse les en begrijp nu veel meer. Zo weet ik dat Willem de Zwijger hier Guillermo El Taciturno genoemd wordt.

Ook in de winkels verstaan ze me vaak en ik raad iedereen aan om op Spaanse les te gaan, misschien kunt u daarover schrijven in Kosta.

Hartelijke groeten uit Málaga van

Gerrit Reuvelink

Kosta redactie