3 december: Maak een geschenk dag

3 December 2019

maak-een-geschenk-dag-2019-1Er is gewoon iets verbazingwekkends aan het uitpakken van een cadeau, je afvragend wat er in zit. Onder het inpakpapier kan van alles zitten, een CD van je favoriete band, een nieuwe koptelefoon, een van de miljoen dingen uit een miljoen winkels. Maar wat echt bijzonder is de tastbare weergave van de liefde en de aanbidding die de persoon die het geschenk geeft voor u voelde. Niets zegt meer als een handgemaakt cadeau en op deze dag ben jij degene die die liefde kan delen met de mensen om wie je geeft.

Nog niet zo lang geleden tijd was een handgemaakt geschenk het enige soort geschenk dat je kon geven. Er waren geen grote productiefaciliteiten, maar toen er een geschenk werd gegeven, wist u dat het met de hand was gemaakt. Nog gebruikelijker was dat een cadeau met de hand werd gemaakt door degenen die het gaven.

Maak een geschenk dag moedigt u aan om te proberen een geschenk te maken, wat het ook is. We hebben allemaal vaardigheden die we kunnen inzetten om iets te produceren dat met persoonlijke zorg en aandacht is gemaakt. Of je nu een uitgebreide kaart maakt met kleine emblemen en symbolen die de ontvanger graag heeft, of een hele outfit maakt voor iemand anders, Maak een geschenk dag moedigt je aan om jezelf en je kijk op de ontvanger echt te uiten door middel van kunst en ambacht.

Het soort geschenken dat je kunt maken is grenzeloos, en als je niet over de vaardigheid beschikt om een geschenk te maken, kun je dit zeker gebruiken als je excuus om te leren! Begin met het maken van cupcakes voor je familie en vrienden!

Kosta redactie