M.A.C. fotoshopt snorretje niet weg

5 Oktober 2018

mac-fotoshopt-snorretje-niet-weg-1Modellen lijken altijd een perfecte huid te hebben, zonder rimpels, vlekjes, puistjes, haartjes of oneffenheden. Maar dat is allemaal niet zo, in de modellenwereld wordt er altijd gebruik gemaakt van fotoshop. Maar daar willen de modellen van af, en ook M.A.C. doet eraan mee.

M.A.C wil dit onrealistisch schoonheidsideaal nu doorprikken en werken met échte vrouwen. Het merk plaatste daarom een onbewerkte foto op hun sociale media. De meeste mensen zien een mooie mond met volle lippen en prachtige witte tanden, die dankzij de prachtige schmink nog eens extra in de verf gezet worden. Maar velen zagen ook enkele haartjes boven de lip.

Veel mensen vonden dit goed en positief, en zijn eindelijk blij dat een grote keten zoals M.A.C. afstapt van de absurde idealen die de modewereld oplegt. Anderen gaven dan weer kritiek en noemde de haartjes een snor, en vonden het afschuwelijk.

Wie wat zegt maakt voor de keten niet uit, ze willen alleen duidelijk maken dat niemand perfect is en dat ook modellen oneffenheden hebben. Een mooi gebaar, nu hopen dat andere ketens in de modewereld hier een voorbeeld aan nemen.

Kosta redactie